001 - Homan Zonnepanelen

Weer verlies voor Atalante H1 tegen US


Geplaatst op: 6 februari 2012

Zaterdag 4 februari stond er weer een wedstrijd voor de A-side mannen op het programma tegen US H5 uit Amsterdam. Thuis hadden de Vinkeveense mannen een prima resultaat behaald, een 3-1 winst, dus vol goede verwachtingen ging de 7-koppige ploeg op weg naar de hoofdstad om een paar broodnodige punten te behalen. Het begin van de wedstrijd is altijd even aftasten, de vloer was nog een beetje glad van de sneeuw, maar de strijd ging gelijk op. Henk-Jan van der Leeden van H2 was mee als invaller, het was dus even zoeken naar zijn plekje in het veld.
Het bleek middenachter te zijn. De andere middenaanvaller Robert Hardeman was met vakantie en de derde middenaanvaller Iwan Hendriks is onlangs jammer genoeg geblesseerd geraakt. De A-side equipe zal Iwan helaas tot het einde van het seizoen moeten missen, hij heeft een fikse enkelblessure opgelopen in de laatste thuiswedstrijd tegen Allvo H2. Alles bij elkaar flink wennen. Helaas verloren de Vinkeveners de eerste set heel close met 28-26. De 2e set ging gelijk op en werd ook met zeer miniem verschil verloren: 25-23. Ook de 3e en 4e set gingen gelijk op, helaas trok de thuisploeg wederom aan het langste eind en won ook deze sets met een lichte kleine voorsprong: 25-23 en 25-22. De verschillen zijn uiterst klein, maar ondanks het kleine puntenverschil weet de gehavende ploeg de omslag steeds net niet te maken. Na het douchen hebben de mannen allemaal nog een verliezersbiertje (halve glazen) gedronken en zijn veilig naar Vinkeveen eo teruggekeerd. Nog 8 wedstrijden te gaan voor het vlaggenschip uit Vinkeveen om van de hekkensluiter positie weg te komen.
Vorig seizoen speelden de mannen na 6 seizoenen in de eerste klasse voor het eerst weer terug in de promotieklasse, het zou toch zonde zijn als ze na twee seizoenen weer degraderen.. De volgende wedstrijd is vrijdag 10 februari om 21.00 in de Boei tegen Gemini H2. U bent uiteraard allen van harte uitgenodigd om te komen aanmoedigen, misschien maakt een mooie volle tribune juist dat kleine verschil.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Weer verlies voor Atalante H1 tegen US

Zaterdag 4 februari stond er weer een wedstrijd voor de A-side mannen op het programma tegen US H5 uit Amsterdam. Thuis hadden de Vinkeveense mannen een prima resultaat behaald, een 3-1 winst, dus vol goede verwachtingen ging de 7-koppige ploeg op weg naar de hoofdstad om een paar broodnodige punten … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: