02 - Senior  sportief actief 2e week

Onderlinge wedstrijd GVM’79 Acrogym


Geplaatst op: 6 februari 2012

Afgelopen zaterdag had de acrogym-afdeling van GVM'79 de eerste wedstrijd. Het wedstrijdseizoen begon dit jaar met de clubkampioenschappen. Omdat GVM'79 zelf niet beschikt over een wedstrijdvloer, wordt er uitgeweken naar en samengewerkt met de acrogymvereniging uit Wormer, Kwiek. Ook de vereniging LONGA uit Utrecht nam dot jaar deel aan de onderlinge wedstrijd. Acrogym is een mooie tak van gymnastiek waar groot en klein met elkaar samenwerkt. Samen oefenen zijn acrobatische elementen en verbinden het geheel door dans tot een oefening. Acrogym kun je op verschillende niveaus beoefenen, van recreatief tot topsport.

De onderlinge wedstrijd van afgelopen weekend was een mooie start van het seizoen en iedereen heeft de kans gehad om zijn/haar oefening alvast een keer door een jury te laten beoordelen. De acrobaten van GVM'79 hadden de weken ervoor ook op een wedstrijdvloer getraind en dat was goed aan de oefeningen te zien. Er werden weinig grote fouten gemaakt en van de kleine foutjes kon mooi geleerd voor de wedstrijd van komend weekend.
Uiteindelijk bleek iedereen van GVM'79 in de prijzen te zijn gevallen en de medaille verdeling was als volgt: E junior niveau: Jill en Fleur (1e) / Lucia, Willemijn en Jade (1e) / Rink en Emma (1e). D-niveau: Mart en Stephan (1e) / Manuela en Kim (2e). C-niveau: Joëlla en Naömi (1e) / Frederike en Kelly (5e) / Mariska, Sanne en Vera (1e). B-niveau: Swetta, Sabine en Laura (2e) / Florine, Ulijn en Fleur (3e). A-junior niveau: Demy en Imara (1e).
Al met al was het een geslaagde ochtend en kon iedereen met een goed gevoel naar huis. De trainsters hebben er de volste vertrouwen in dat er een prachtig wedstrijdseizoen aan zit te komen. Misschien kunnen we ook nieuwe acrobaten in de gymzaal ontmoeten? Je bent altijd welkom om een gratis proefles mee te doen op donderdag van 16:00 - 17:00 in gymzaal de Brug (mijdrecht).
GVM'79 wenst haar acrobaten de komende weken alvast veel succes met de wedstrijden.

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Onderlinge wedstrijd GVM’79 Acrogym

Afgelopen zaterdag had de acrogym-afdeling van GVM'79 de eerste wedstrijd. Het wedstrijdseizoen begon dit jaar met de clubkampioenschappen. Omdat GVM'79 zelf niet beschikt over een wedstrijdvloer, wordt er uitgeweken naar en samengewerkt met de acrogymvereniging uit Wormer, Kwiek. Ook de vereniging LONGA uit Utrecht nam dot jaar deel aan de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: