001 -Brouwer Transport

Wedstrijden van tweede groep GVM '79


Geplaatst op: 6 februari 2012

Op de mooie winterdag, zaterdag 4 februari 2012, trad de tweede groep van GVM ‘79 aan onder leiding van Simone de Jong. Ditmaal iets dichterbij, in Woerden. Ook dit keer heeft de groep van GVM hele mooie prestaties neergezet!

Vroeg in een prachtig winterlandschap bij een temperatuur van -18 graden was de eerste groep op weg naar de turnhal. De eerste groep bestond uit Daisy Wijtmans, Danique Pappot, Lynn van den Bosch, Mandy Niekus (Pre-instap div. 5 niv 12) en Djeena Warrels (instap div. 5 niv. 11). Voor de meeste was het pas de eerste keer dat ze deelnamen aan officiële turnwedstrijden, dus ze waren best wel een beetje zenuwachtig.

Bij de Pre instap heeft Danique een fantastisch resultaat afgeleverd, vooral op de vloer steeg ze boven iedereen uit. En dat deed ze uiteindelijk ook in de totaalscore, een hele mooie eerste plek, en dat op je eerste wedstrijd! Lynn is zevende geworden, ook zij was heel sterk op het vloer onderdeel. Many is veertiende geworden met een hele solide prestatie op alle onderdelen. Daisy is 23e geworden, ze had mooie scores, alleen op de balk helaas wat puntjes laten liggen. Djeena is uiteindelijk vierde geworden, met onder andere een hele mooie sprong waarbij ze alle tegenstanders achter zich liet.

Om half 11 begon het tweede deel. Hier gaven Jessica Helmer (div 4. niv 11) en Madelief Voorbij (div 4, niv 10) acte de presence. Kleinere groepen dit keer. Dat mocht niet deren, beide meiden hebben het erg goed geturnd. Op beide niveaus was er slechts 1 meisje beter. Beide GVM turnsters behaalden een hele mooie 2e podiumplaats!

In Ronde 3 was het Ruby Hartsink (div 6 niv 9) die in dit deel alleen GVM 79 verdedigde. Een aardig grote groep, waarbij ze bij de sprong een sterke derde plaats behaalde. De andere scores waren gemiddeld, waardoor ze op een mooie 11e plek belandde.

Het volgende blok was het even rust voor Simone en in de 5e en tevens laatste ronde traden Lisa van Nobelen, Quin Hartsink (div 5, niv 10) aan op baan 1 en Celeste Posdijk (instap div 6, niv 12)

Bij divisie 5, niv 10 waren de meeste deelnemers van deze dag. Dus een moeilijke opgave voor Lisa en Quin. Lisa heeft op de vloer fantastisch geturnd, behaalde hier in dit grote deelnemers veld zelfs een 1e plek. De andere onderdelen heeft ze solide uitgevoerd, waardoor ze uiteindelijk 7e is geworden. Quin heeft het ook prima gedaan, met haar sprong belandde ze tussen de toppers. Helaas liet ze op de vloer wat puntjes laten liggen, maar behaalde desondanks nog een hele mooie 13e plek!
Celeste was alleen in haar groep de belangen van GVM aan het verdedigen. Best wel spannend zo voor een eerste keer. Vooral door een hele sterke balk oefening eindigde Celeste op een 7e plaats. Een mooie prestatie voor zo'n eerste keer!

Ondanks wat minder trainingsuren kijkt ook dit keer GVM '79 terug op een succesvol toernooi!

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wedstrijden van tweede groep GVM '79

Op de mooie winterdag, zaterdag 4 februari 2012, trad de tweede groep van GVM ‘79 aan onder leiding van Simone de Jong. Ditmaal iets dichterbij, in Woerden. Ook dit keer heeft de groep van GVM hele mooie prestaties neergezet! Vroeg in een prachtig winterlandschap bij een temperatuur van -18 graden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: