001 - Escaperoom aglemeen
TwirlPower en het luie zweet

TwirlPower en het luie zweet


Geplaatst op: 29 augustus 2017

Op 22 augustus de eerste echte training voor de tweede helft van het twirl-wedstrijdseizoen. En dat viel heus niet mee zo na de zomervakantie. Het luie zweet moest en ging eruit.

Om half 7 werden eerst de Juveniles onderhanden genomen door trainer-coach Petra Verschoor. Er werd fanatiek geoefend door de dames op een nieuwe twirltechniek, de twist-toss. En dat is best even onwennig en niet geheel zonder gevaar voor eigen lijf en leden, die van de trainster en uw reporter. Gelukkig bleef alles heel, maar moeten de dames nog wel even thuis goed aan de bak om deze techniek onder de knie te krijgen. Ook werd de Lion King show doorgenomen en die zag er alweer beestachtig goed uit.

Na de Juveniles was het de beurt aan soliste Naomi van Zuylen. Met twee batons tegelijk valt niet mee. Of vielen ze juist wel mee. Die Naomi gaat er wel komen. Ze was in ieder geval lekker opgewarmd voor de training met de senioren die om 8 uur begon.

En ook de senioren mochten er aan geloven. Delen van de show werden opgefrist en diversen moeilijke twirltechnieken en -combinaties passeerden de revue. Het zal nog wat zweetdruppeltjes kosten om weer wedstrijd-gereed te zijn, maar we hebben er vertrouwen in dat dit ook weer én op tijd zal lukken.

Er ligt nog een mooi tweede deel van het wedstrijdseizoen voor de dames te wachten met plaatsingsmogelijkheden voor het NK later dit jaar. Succes dames..!

Uitproberen?

Wil je keer een training meemaken of wil je een keertje meetrainen. TwirlPower traint op de dinsdagavond. Met om 18:30 uur de jongsten en om 20:00 uur de senioren. TwirlPower heeft een mooie oefenzaal in het VIOS verenigingsgebouw aan de Windmolen 77 in Mijdrecht.

De laatste belevenissen van TwirlPower vind je op www.vios-mijdrecht.nl en op Facebook onder twirlpowermijdrecht.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

TwirlPower en het luie zweet

Op 22 augustus de eerste echte training voor de tweede helft van het twirl-wedstrijdseizoen. En dat viel heus niet mee zo na de zomervakantie. Het luie zweet moest en ging eruit. Om half 7 werden eerst de Juveniles onderhanden genomen door trainer-coach Petra Verschoor. Er werd fanatiek geoefend door de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: