Atlantis B1 herstelt zich van de eerste nederlaag

Geplaatst op: 6 februari 2012

Na de eerste nederlaag van het zaalseizoen van vorige week, was het door Roebeson expertises en taxaties gesponsorde team van Atlantis B1 er zaterdag 4 februari op gebrand te laten zien dat dit een uitzondering was. Het hele seizoen heeft de ploeg al een flinke groei en mooi spel laten zien.

Tegenstander was EKVA uit Almere, een team waar Atlantis B1 niet altijd graag tegen speelt. De Roebeson expertises en taxaties equipe liet vanaf het begin van de wedstrijd zien welke bedoelingen ze hadden. Meteen de allereerste aanval werd er na drie balverplaatsingen al gescoord. Kort erop na een mooie cross bal werd het 2-0 via een korte kans achter de korf. Het vak dat in de verdediging begon tekende al snel de 3-0 aan met een mooie doorloopbal.

EKVA deed via een afstandschot wat terug. Daarna liep Atlantis uit naar een voorsprong van 6-2. Jammer genoeg verslapte de concentratie van Atlantis daarna enigszins waardoor de tegenstander terug kon komen tot 6-5. Vlak voor de rust vergrootte Atlantis de marge naar 7-5 via een mooi afstandschot. In de rust benadrukten de coaches Wouter Drubbel en Serge Kraaikamp dat de ploeg rustiger het eigen spel moest gaan spelen. Doorgaan met de lange aanvallen waar de doelpunten uit vielen, maar de concentratie moest ook goed vast gehouden worden. Daardoor zou de tegenstander ook minder tot scoren komen. Atlantis wisselde de tweede helft hele mooie aanvallen af met hele slordige. Via twee mooie aanvallen werd de marge weer hersteld naar 4 doelpunten verschil. Hierna volgde even een fase waarin minder gescoord werd. Gelukkig vond Atlantis weer snel de korf en tilde de stand weer naar 11-6. Helaas was het de tegenstander die het laatste doelpunt liet aantekenen en de eindstand bepaalde op 11-7 . Deze wedstrijd en score geven weer het goede vertrouwen voor de volgende wedstrijd. Ook blijft de ploeg na deze wedstrijd afgetekend de koploper in de poule. Het team en de coaches hadden bij aanvang de doelstelling om kampioen te worden en zijn op de goede weg.

De ploeg bedankt weer de vele toeschouwers, reserves en de sponsor (Roebeson expertises en taxaties ) die elke week bereid zijn om de ploeg te steunen. Volgende week moet Atlantis B1 naar Wijk bij Duurstede en gaat er weer alles aan doen om de twee punten mee te nemen. Wilt u ons volgen dan kan dit op www.kvatlantis.nl . De eerstvolgende thuiswedstrijd in sporthal de Phoenix is op zaterdag 18 februari om 16.10 uur.

Na de eerste nederlaag van het zaalseizoen van vorige week, was het door Roebeson expertises en taxaties gesponsorde team van Atlantis B1 er zaterdag 4 februari op gebrand te laten zien dat dit een uitzondering was. Het hele seizoen heeft de ploeg al een flinke groei en mooi spel laten … Lees meer »