02 - Senior  sportief actief 2e week
Mega magazijn verkoop bij De Loods Fashion

Mega magazijn verkoop bij De Loods Fashion


Geplaatst op: 30 augustus 2017

De Loods neemt afscheid van het vorige seizoen en knalt nog even flink met de laatste SALE ronde! De allerleukste item scoor je nu al v.a. 5 euro bij deze leuke kledingwinkel in Mijdrecht! Allemaal ronde en kleine prijzen! Wees er op tijd bij voor de beste kortingen op de mooiste artikelen.

A.s. donderdag 31 Augustus gaat de mega magazijn verkoop van De Loods officieel van start. Als de deuren open gaan om 09:00 uur kun jij beginnen aan je grootste shopping sessie tot nu toe. Want er zijn heel veel kledingstukken van merken als No Excess, Petrol Industries, PME Legend, ONLY, Vero Moda en o.a. EDC by Esprit tegen stuntprijzen. Dat wordt met volle tassen naar huis.

De Loods wordt op dit moment omgehangen voor deze grote DUMP actie en gereed gemaakt voor jullie SALE-shopping-attack. Sta jij al in de startblokken?

‘Because I bought it on SALE, I actually made money’

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mega magazijn verkoop bij De Loods Fashion

De Loods neemt afscheid van het vorige seizoen en knalt nog even flink met de laatste SALE ronde! De allerleukste item scoor je nu al v.a. 5 euro bij deze leuke kledingwinkel in Mijdrecht! Allemaal ronde en kleine prijzen! Wees er op tijd bij voor de beste kortingen op de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: