001 - Escaperoom aglemeen

Dansavond bij KDO De Kwakel


Geplaatst op: 5 februari 2012

Op woensdagavond wordt er, ook tijdens deze koude winterperiode, bij KDO in de nieuwe gymzaal de hele avond gedanst op zonnige muziek.
Van 19.00 uur tot 20.00 uur komt een groep vrolijke meiden vanaf de 1ste van het voorgezet onderwijs dansen o.l.v. Erma v Maris op verschillende soorten muziek. In de les worden meerdere stijlen aangeboden die iedereen bijvoorbeeld kent van So you think you can dance.. streetdance, hiphop lyrical, mondern, jazz, maar ook invloeden uit de Latijns-Amerikaanse dansen.


Van 20.00 uur tot 21.00 uur is het tijd voor de Zumba.Zumba is een energieke dans/aerobics les gebaseerd op swingende Latijns-Amerikaanse muziek, waaronder Salsa, Merengue, Samba, Cumbia en Reggaeton. De naam Zumba komt uit het Colombiaans-Spaans, waar het zoveel betekent als snel bewegen en lol hebben. Op snelle, maar ook langzamere, nummers werk je, je flink in het zweet, met een lach op je gezicht! Een leuke intervalroutine die gemakkelijk te volgen is. Je werkt niet alleen aan je conditie en het versterken van je spieren, maar je verbrandt ook nog eens heel veel calorieën. Daarbij is je hele lichaam in beweging; je armen, benen, billen en buikspieren. In deze groep zitten dames vanaf een jaar of 18 tot 50 jaar.

Om 21.00 gaat de laatste groep beginnen. De meiden vanaf 16 jaar leven zich helemaal uit.
Naast de warming-up en de oefeningen worden de buik-, bil- en beenspieren flink getraind. Het laatste half uur van de les wordt besteed aan een dans, waar Erma altijd veel inspiratie in kwijt kan. Het is een gezellige en enthousiaste groep iedereen heerlijk kan dansen.
Heb je zin om op woensdag avond een keertje vrijblijvend mee te doen aan een van deze lessen ben je van harte welkom. Kan je niet op woensdag, kom dan meedoen met bijvoorbeeld de Sh-buik les op dinsdagavond. Kijk voor het volledige lesrooster op www.kdo.nl afdeling dance aerobics gymnastiek.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dansavond bij KDO De Kwakel

Op woensdagavond wordt er, ook tijdens deze koude winterperiode, bij KDO in de nieuwe gymzaal de hele avond gedanst op zonnige muziek.Van 19.00 uur tot 20.00 uur komt een groep vrolijke meiden vanaf de 1ste van het voorgezet onderwijs dansen o.l.v. Erma v Maris op verschillende soorten muziek. In de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: