02 - Senior  sportief actief 2e week
Drenkeling uit Westeinder Plassen gered

Drenkeling uit Westeinder Plassen gered


Geplaatst op: 3 september 2017

Een leger aan hulpdiensten is in de nacht van zaterdag op zondag druk bezig geweest met een zoekactie op de Westeinder Plassen in Aalsmeer.

De brandweer heeft met duikteams en boten  het water afgespeurd. Een politiehelikopter zocht met speciale warmtebeeldcamera mee vanuit de lucht.

Op het surfeiland was een traumahelikopter geland. Trauma-artsen en ambulancepersoneel stonden gereed om direct hulp te kunnen bieden.

De lokale omroep RTVA schrijft op haar website dat na ruim een uur zoeken de drenkeling is aangetroffen. Zijn of haar toestand is nog onduidelijk. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.Laatst bewerkt op: 4 september 2017 10:14

Bron: RTVA

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Drenkeling uit Westeinder Plassen gered

Een leger aan hulpdiensten is in de nacht van zaterdag op zondag druk bezig geweest met een zoekactie op de Westeinder Plassen in Aalsmeer. De brandweer heeft met duikteams en boten  het water afgespeurd. Een politiehelikopter zocht met speciale warmtebeeldcamera mee vanuit de lucht. Op het surfeiland was een traumahelikopter … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: