01 - Nooit Gedacht

Gewonde na botsing op N201 Mijdrecht


Geplaatst op: 3 september 2017

Bij een auto-ongeluk op de N201 in Mijdrecht is een vrouw gewond geraakt. De aanrijding gebeurde toen een auto vanaf de Middenweg de provinciale weg op reed. Daarbij zag de bestuurder een andere weggebruiker over het hoofd. De auto werd in de zijkant geraakt.

Het ongeluk leverde een paar gewonden op. Eén vrouw is naar het ziekenhuis gebracht. Haar man is nagekeken door het personeel van de ambulance maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Een aantal kinderen bleef ongedeerd.

Meldingen

De betrokken hulpdiensten hadden te maken met een wirwar aan meldingen. De eerste ambulance werd eerst gevraagd om naar Aalsmeer te rijden. Daar is ook een Middenweg. Agenten moesten op hun beurt naar een locatie tussen de Vinkeveense Plassen. In dat geval zijn waarschijnlijk cijfers van het hectometerpaaltje omgewisseld. De politie-auto kwam vanaf Baambrugge en is doorgereden tot de agenten op het ongeluk stuitten.


Laatst bewerkt op: 4 september 2017 10:12

Bron: RTV Utrecht / 0297.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gewonde na botsing op N201 Mijdrecht

Bij een auto-ongeluk op de N201 in Mijdrecht is een vrouw gewond geraakt. De aanrijding gebeurde toen een auto vanaf de Middenweg de provinciale weg op reed. Daarbij zag de bestuurder een andere weggebruiker over het hoofd. De auto werd in de zijkant geraakt. Het ongeluk leverde een paar gewonden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger:
Google maps laden...