01 - Nooit Gedacht

Mijdrechtse Sandra Loogman in finale Miss Plussize Fashion Verkiezing


Geplaatst op: 5 februari 2012

Op 25 maart 2012 gaat voor de 9de keer de Miss PLUSSIZE Fashion Verkiezing plaatsvinden tijdens de Grote Maten Beurs in Beursgebouw Eindhoven. Sinds afgelopen vrijdag zijn de 12 finalisten bekend die gaan strijden om het welbegeerde kroontje en de Mijdrechtse Sandra Loogman zit daarbij!

In november 2011 heeft de halve finale plaatsgevonden van de Miss PLUSSIZE Fashion Verkiezing. Er zijn deze dag 12 kandidaten geselecteerd voor de grote finale. Zij kregen catwalktraining (Mona Schuitemaker), een korte fotoshoot (Ad van Geffen) en kledingtips (Els Sprenkeling). Ook vond er een persoonlijk gesprek plaats met juryvoorzitster Geerthe Timmermans, ooit zelf plussize model.

Sandra staat 25 maart 2012 in de finale van de Miss Plussize Fashion Verkiezing die wordt gehouden tijdens de Grote Maten Beurs in het Beursgebouw van Eindhoven en ze gaat haar uiterste best doen om de top drie te halen. Vorige maand heeft ze een mooie avondjurk uitgezocht die speciaal op maat wordt gemaakt voor deze grote dag. Hiernaast heeft ze al diverse fotoshoots gehad van Ad van Geffen (Studio Xposure Aalsmeer), heeft ze een visagieworkshop gevolgd bij Dineke Koek en volgende week krijgt ze catwalk training van Maxime Models. Hiernaast houdt ze zich veel bezig met mode en trends en loopt ze zaterdag 17 maart haar eerste modeshow bij Groot Gelijk in Wilnis.

De twaalf finalisten laten op de catwalk (tijdens de finale op de Grote Maten Beurs) zien dat er tegenwoordig heel veel leuke kleding te koop is en dat je je niet meer hoeft te kleden in een ouderwetse oma jurk. Zij
stralen uit dat ze naast overgewicht ook een zelfverzekerde vrouw zijn. Het zijn leuke, lieve en sociale vrouwen die iets hebben bereikt met hun leven en hun werk en ze zijn dus net zo bijzonder als iemand zonder overgewicht. De kandidaat met de grootstePLUS-factor zal uiteindelijk de verkiezing winnen en we hopen natuurlijk van harte dat deze Mijdrechtse dat wordt!

"Ik wil laten zien dat je ook mooi kunt zijn als je een maatje meer hebt. Vrouwen met een maatje meer hoeven niet meer onzeker te zijn en kunnen hartstikke trots zijn op hoe ze eruit zien. Ik ben vroeger erg onzeker geweest over mijn lichaam, totdat ik erachter kwam dat dat nergens voor nodig is. Iedereen is verschillend en heeft zijn eigen kwaliteiten en onzekerheden en dat maakt het leven juist leuk." aldus Sandra.

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mijdrechtse Sandra Loogman in finale Miss Plussize Fashion Verkiezing

Op 25 maart 2012 gaat voor de 9de keer de Miss PLUSSIZE Fashion Verkiezing plaatsvinden tijdens de Grote Maten Beurs in Beursgebouw Eindhoven. Sinds afgelopen vrijdag zijn de 12 finalisten bekend die gaan strijden om het welbegeerde kroontje en de Mijdrechtse Sandra Loogman zit daarbij! In november 2011 heeft de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: