01 - Nooit Gedacht
Carnavalsvereniging De Hoefstampers verrast Inloophuis ’t Anker met cheque

Carnavalsvereniging De Hoefstampers verrast Inloophuis ’t Anker met cheque


Geplaatst op: 5 september 2017

Afgelopen carnaval organiseerde de carnavalsvereniging van De Hoef, de Hoefstampers, weer een fantastische benefietavond.Met allerlei optredens en vooral veel gezang en gehos werd een prachtig bedrag opgehaald voor Inloophuis ’t Anker. Inloophuis ’t Anker biedt een plek je kunt praten met mensen die ècht begrijpen waar je het over hebt: de herkenning van lotgenoten. Inloophuis 't Anker staat voor een praatje, ontspanning, warmte en steun. Veel mensen krijgen in hun leven te maken met kanker. Hoewel de vooruitzichten op doorleven met kanker steeds beter worden, heeft de ziekte ingrijpende gevolgen voor alle betrokkenen.

Tijdens de 12 uur van De Ronde Venen kwam een afvaardiging van de Hoefstampers de cheque aanbieden aan een van de coördinatoren van ’t Anker, Hester Thasing. Het bedrag van € 1084,- overtrof de stoutste verwachtingen en komt zeker goed terecht. Hester: “ ’t Anker wil heel graag naar een andere locatie zodat we meer activiteiten kunnen aanbieden. Dit bedrag is daarom ook meer welkom!”

Laatst bewerkt op: 6 september 2017 14:21

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Carnavalsvereniging De Hoefstampers verrast Inloophuis ’t Anker met cheque

Afgelopen carnaval organiseerde de carnavalsvereniging van De Hoef, de Hoefstampers, weer een fantastische benefietavond.Met allerlei optredens en vooral veel gezang en gehos werd een prachtig bedrag opgehaald voor Inloophuis ’t Anker. Inloophuis ’t Anker biedt een plek je kunt praten met mensen die ècht begrijpen waar je het over hebt: … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: