01 - Nooit Gedacht
Storingen openbare verlichting Aalsmeer

Storingen openbare verlichting Aalsmeer


Geplaatst op: 5 september 2017

In de gemeente Aalsmeer is op dit moment een aantal storingen aan de openbare verlichting. Er is een storing aan de Dorpsstraat/Zijdstraat en er is er een storing aan Lijnbaan/Oosteinderweg. Liander werkt er hard aan om deze beide storingen op te lossen.

Storing Dorpsstraat/Zijdstraat

Voor de storing in de Dorpsstraat/Zijdstraat wordt deze week grondonderzoek gedaan, die nodig is voorafgaand aan repartiewerkzaamheden. De verwachting is dat vervolgens in de week van 18 september deze storing daadwerkelijk kan worden opgelost.

Storing Lijnbaan / Oosteinderweg

Om de storing aan de Lijnbaan / Oosteinderweg structureel te kunnen verhelpen, is het noodzakelijk een nieuwe openbare verlichtingskast te plaatsen op de hoek van de Oosteinderweg en de Lijnbaan. Tevens worden hier nieuwe kabels geplaatst. De verwachting is dat ook deze werkzaamheden in de
week van 18 september worden gedaan .

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Storingen openbare verlichting Aalsmeer

In de gemeente Aalsmeer is op dit moment een aantal storingen aan de openbare verlichting. Er is een storing aan de Dorpsstraat/Zijdstraat en er is er een storing aan Lijnbaan/Oosteinderweg. Liander werkt er hard aan om deze beide storingen op te lossen. Storing Dorpsstraat/Zijdstraat Voor de storing in de Dorpsstraat/Zijdstraat … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: