001 - Escaperoom aglemeen
Lever in & WIN tieneractie bij De Loods Fashion

Lever in & WIN tieneractie bij De Loods Fashion


Geplaatst op: 8 september 2017

Start your new school year with fresh clothes! Dat is de boodschap die De Loods Fashion uit Mijdrecht ons wil geven. Én dat doen zij met een wel héél leuke actie waarbij je kans maakt op leuke uitjes in de buurt. Dit doen zij in samenwerking met ondernemers uit de regio.

In de maand september staat de tienerkleding in de spotlights bij de kledingwinkel in Mijdrecht. Lever na het shoppen van de tienerafdeling jouw bon in met daarop jouw naam en telefoonnummer in de daarvoor bestemde bak. Op dinsdag 3 oktober zullen hier een aantal gelukkige winnaars uit worden getrokken. Zo maak je kans op een heerlijk 3-gangen pannenkoeken diner voor 4 personen bij De Strooppot in De Hoef. Daarnaast geven wij ook 5 entreekaarten weg voor 1 uur jumpen in het indoor trampolinepark Jumpers in Amstelveen. Of misschien mag jij wel met 3 vrienden of vriendinnen een dag naar het indoor speel paradijs Monkey Town in Uithoorn. Ook maken zij 2 tieners blij om met 5 anderen 1 uur gratis te bowlen bij Bowling Centrum Mijdrecht. Dit is inclusief een overheerlijke bittergarnituur!

De Loods laat hiermee zien dat zij haar klanten waarderen en extra in het zonnetje willen zetten. Door de krachten te bundelen met ondernemers in en rondom de Ronde Venen, mag je hier met recht spreken van een WIN-WIN situatie. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door een samenwerking tussen De Loods Fashion, De Strooppot, Monkey Town Uithoorn, Bowling Centrum Mijdrecht en Jumpers Indoor Amstelveen. We LIKE it!

Tienerkleding shop je bij De Loods Fashion van maat 134 tot en met maat 176. De nieuwste collecties van o.a. de merken Garcia kids, Tiffosi, Blue Seven en Levi’s springen lekker in het oog en dagen uit tot een flinke shopsessie voor zowel jongens als meisjes. Teens, shop your hearts out!


Laatst bewerkt op: 8 september 2017 01:24

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Lever in & WIN tieneractie bij De Loods Fashion

Start your new school year with fresh clothes! Dat is de boodschap die De Loods Fashion uit Mijdrecht ons wil geven. Én dat doen zij met een wel héél leuke actie waarbij je kans maakt op leuke uitjes in de buurt. Dit doen zij in samenwerking met ondernemers uit de regio. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: