01 - Nooit Gedacht
Tekenen en schilderen voor ouder en kind

Tekenen en schilderen voor ouder en kind


Geplaatst op: 8 september 2017

Kunstenaarsvereniging Atelier de Kromme Mijdrecht organiseert op vijf zaterdagochtenden speciale teken- en schilderlessen voor ouders en kinderen. De serie lessen zullen worden gegeven door een ervaren docent. Naast een basiscursus tekenen zal ook aandacht worden besteed aan het werken met verf. De cursus heeft mede als doel het gezamenlijk creatief bezig zijn van ouders met hun kinderen te stimuleren.
De lessen worden gegeven op 30 september, 7, 21 en 28 oktober. De cursus wordt op 4 november afgesloten. De lessen worden gegeven van 9.15 tot 10.30 uur. Deelname kost € 55 per persoon. De kosten voor het materiaal zijn daarbij inbegrepen. Voor nadere informatie kunt u bellen met Marianne van Eck, 0297-283917 of mailen met leden@atelierdekrommemijdrecht.nl. Op dit emailadres kunt u zich ook inschrijven. Informatie over de kunstenaarsvereniging vind u op www.atelierdekrommemijdrecht.nl.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Tekenen en schilderen voor ouder en kind

Kunstenaarsvereniging Atelier de Kromme Mijdrecht organiseert op vijf zaterdagochtenden speciale teken- en schilderlessen voor ouders en kinderen. De serie lessen zullen worden gegeven door een ervaren docent. Naast een basiscursus tekenen zal ook aandacht worden besteed aan het werken met verf. De cursus heeft mede als doel het gezamenlijk creatief … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: