02 - Senior  sportief actief 2e week

Zuwe Zorg cursus 'Omgaan met rouw'


Geplaatst op: 3 februari 2012

Op 13 maart start in Wilnis de gespreksgroep ‘Omgaan met rouw'. Geertje Bol en Carin van Grieken begeleiden 6 avonden waar lotgenoten ervaringen kunnen delen met elkaar. De deelnemers ervaren veel steun aan elkaar door het delen van ervaringen. Voor mensen die dit nooit is overkomen, is het vaak moeilijk te begrijpen hoe iemand zich dan voelt. Praten met directe lotgenoten kan dan helpen. De gespreksgroep is een groep van maximaal 8 personen in het Buurthuis van Hospitium in Wilnis. De groep komt zes keer bij elkaar op dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur. De kosten bedragen € 75,- per persoon.


Zuwe Zorg helpt u leren opkomen voor uzelf

Veel mensen vinden het moeilijk om nee te zeggen of hebben moeite met het geven of krijgen van kritiek. Zuwe Zorg helpt mensen die willen leren voor hun eigen mening en gevoelens op te komen, zonder zich schuldig of onzeker te voelen. In de cursus ‘Opkomen voor jezelf' leren de deelnemers omgaan met lastige situaties en werken ze aan hun zelfvertrouwen. De cursus start op 15 maart in Mijdrecht, Hoofdweg 1 van 19.30 tot 21.30 uur. De cursus bestaat uit zes bijeenkomsten. De kosten bedragen € 165,- per persoon.

Meer informatie
Sommige zorgverzekeraars vergoeden (een gedeelte van) het cursusbedrag; dit staat vermeld in de polisvoorwaarden. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden kijken op www.zuwezorg.nl/cursussen. Aanmelden kan via de website of door contact op te nemen met de Zuwe Informatielijn, T 0900 - 235 98 93 (€ 0,10 per minuut, bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00) of via E cursusbureau@zuwezorg.nl. Voor meer informatie over de gespreksgroep Omgaan met Rouw kunnen geïnteresseerden ook bellen naar de begeleidsters van de groep op woensdag en donderdag via T 0297 - 230 290 of T 06 - 44 88 23 51.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zuwe Zorg cursus 'Omgaan met rouw'

Op 13 maart start in Wilnis de gespreksgroep ‘Omgaan met rouw'. Geertje Bol en Carin van Grieken begeleiden 6 avonden waar lotgenoten ervaringen kunnen delen met elkaar. De deelnemers ervaren veel steun aan elkaar door het delen van ervaringen. Voor mensen die dit nooit is overkomen, is het vaak moeilijk … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: