02 - Senior  sportief actief 2e week
Oktober Actief, beweegmaand voor senioren

Oktober Actief, beweegmaand voor senioren


Geplaatst op: 9 september 2017

Meer dan 60 activiteiten kunt u in deze maand uitproberen! Sportscholen, sport- en beweegaanbieders zetten hun deuren voor u open, overal in De Ronde Venen. U kunt Jeu de boules spelen in Abcoude, Walking Footbal in Vinkeveen, Volleybal in Baambrugge, een Work Out op muziek doen in Wilnis, Conditietraining en volleybal in De Hoef.

Conditietrainingen zijn er in alle kernen, overdag en ’s avonds. Ook de sportscholen bieden allerlei mogelijkheden voor fitness aan. Er zijn dance-mogelijkheden, u kunt een keer gaan kanoën, zwemmen, zumba doen of de Miloncirkel onder begeleiding onder de knie krijgen.

Mogelijkheden te over!

Laat deze kans niet voorbijgaan! Bewegen zou een onderdeel van je dagelijks leven moeten zijn, en voor veel mensen is dat ook zo. Maar voor nog meer mensen geldt dat niet, en Oktober Actief biedt hen de mogelijkheid om hier wat aan te doen. Door allerlei sporten uit te proberen kun je uitvinden, welke sport jou het meeste ligt.

Je kunt aan je conditie werken door te volleyballen of te badmintonnen, door fitness te doen of te wandelen, ieder kan zijn eigen keus maken.

Meedoen met Oktober Actief is heel eenvoudig. Ga naar www.oktoberactief.nl  en koop daar een OktoberActiefPas voor € 10, of koop deze bij Tympaan-De Baat in Mijdrecht of Abcoude. Vervolgens krijgt u de totale activiteitenlijst met meer dan 60 mogelijkheden toegemaild.

Hierop kunt u alles waar u maar aan mee wilt doen aanvinken. U stuurt het formulier dan naar oktober.actief@gmail.com, en de sportaanbieders zullen u in oktober van harte welkom heten.

Oktober Actief, een nieuwe kans om te bewegen, doe mee!

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Oktober Actief, beweegmaand voor senioren

Meer dan 60 activiteiten kunt u in deze maand uitproberen! Sportscholen, sport- en beweegaanbieders zetten hun deuren voor u open, overal in De Ronde Venen. U kunt Jeu de boules spelen in Abcoude, Walking Footbal in Vinkeveen, Volleybal in Baambrugge, een Work Out op muziek doen in Wilnis, Conditietraining en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: