001- Uithoorn
VU in Rosso – groots lustrumconcert met Karin Bloemen

VU in Rosso – groots lustrumconcert met Karin Bloemen


Geplaatst op: 11 september 2017

Staat zaterdagavond 25 november a.s. al in uw agenda als de avond die u echt niet mag missen?

Muziekvereniging Viribus Unitis bestaat dit jaar 90 jaar. Een lustrum dat het hele jaar is gevierd met bijzondere activiteiten. Zo was er in april een wensconcert en in mei een Play-Inn met aansluitend een reünie voor oud-leden. In juni is het fanfareorkest een weekend op pad geweest, waarbij er concerten werden gegeven in Hoogeveen en op het Grachtenfestival in Meppel. Een heel geslaagd en gezellig weekend!

Hoogtepunt van dit jubileumjaar is het grootse lustrumconcert op 25 november. Speciaal voor deze avond wordt Dorpscentrum De Willisstee omgebouwd tot een echt theater. De avond krijgt als thema VU in ROSSO. Naast een grote diversiteit aan muziek die door het orkest zelf ten gehore gebracht wordt, kunt u deze avond genieten van een spetterend en origineel optreden van het orkest samen met Grande Diva Karin Bloemen. De vrolijke en enthousiaste Karin is een kameleon in de beste zin van het woord. Zij kan echt álles op het podium, vaak is zij een Dancing Diva met opzwepende en dansbare muziek, een andere keer is zij een chique Theater Diva. Het programma blijft nog een verrassing, maar zeker is dat een optreden van Karin Bloemen - altijd gekleed in de mooiste creaties - garant staat voor een fantastische avond.

Deze avond mag u beslist niet missen! Kaarten voor het concert zijn te bestellen via onze geheel vernieuwde website www.viribusunitis.nl, per mail via mail@viribusunitis.nl of op telefoonnummer 0297-591468

Prijs voor een toegangskaart is € 22,50 voor volwassenen Daarnaast kunt u voor € 5,00 per persoon een kaart reserveren waarmee u in de pauze 2 drankjes en wat hapjes krijgt in een speciale ruimte.

Bedrijven kunnen een fantastisch arrangement boeken aan speciale ronde tafels, met drankjes en hapjes tijdens het concert. Wilt u meer informatie over dit arrangement? Neem dan contact met ons op via mail@viribusunitis.nl.  

Het concert begint om 20:00 uur, vanaf 19:30 uur is de zaal geopend.

We zien u graag op 25 november in De Willisstee!


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

VU in Rosso – groots lustrumconcert met Karin Bloemen

Staat zaterdagavond 25 november a.s. al in uw agenda als de avond die u echt niet mag missen? Muziekvereniging Viribus Unitis bestaat dit jaar 90 jaar. Een lustrum dat het hele jaar is gevierd met bijzondere activiteiten. Zo was er in april een wensconcert en in mei een Play-Inn met … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: