001 - Escaperoom aglemeen

23 september burendag Kudelstaart


Geplaatst op: 11 september 2017

Op zaterdag 23 september wordt in en rondom Place2bieb in Kudelstaart de Nationale Burendag gevierd.   Buurtbewoners Diane en Richard (van cateringservice Kitchen Angels) hebben samen met De Binding en Dock het initiatief genomen om deze dag te organiseren. Place2bieb is het jeugdcentrum dat begin dit jaar is geopend. Diverse tieners en jongeren komen hier wekelijks voor verschillende activiteiten. Doel van de burendag is om ook andere buurtbewoners eens uit te nodigen in de Place2bieb en jong en oud met elkaar te verbinden. Het programma ziet er als volgt uit:

11.00-13.00u                    

Kookworkshop voor 12+ (o.l.v Kitchen Angels)

13.00-15.00u                    

Lunch voor vrijwilligers (en buurtbewoners)

11.00-17.00u                    

Onder andere:

  • Klussen in en rondom Place2Bieb
  • Graffiti-kunst maken
  • Een (moes)tuin aanleggen 

Voor al deze activiteiten zoekt de organisatie buurtbewoners die als vrijwilliger willen helpen. Dus iedereen met “Groene Vingers of “Twee rechterhanden” is welkom! Ook keukenprinsen en keukenprinsessen vanaf 12 jaar die willen helpen met het voorbereiden van de lunch voor iedereen die komt helpen, zijn nog hard nodig! Cateringservice Kitchenangels gaat deze activiteit begeleiden. Aanmelden kan tot en met donderdag 21 september door te mailen naar place2bieb@gmail.com. Alleen meelunchen kan ook voor 3 euro. Ook aanmelden via place2bieb@gmail.com.

Daarnaast zoekt de organisatie nog sponsors voor deze burendag. Dus wie een een financiele of materiele bijdrage zou willen leveren, neem vooral contact op via place2bieb@gmail.com.

Place2bieb, Graaf Willemlaan 1 in Kudelstaart.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

23 september burendag Kudelstaart

Op zaterdag 23 september wordt in en rondom Place2bieb in Kudelstaart de Nationale Burendag gevierd.   Buurtbewoners Diane en Richard (van cateringservice Kitchen Angels) hebben samen met De Binding en Dock het initiatief genomen om deze dag te organiseren. Place2bieb is het jeugdcentrum dat begin dit jaar is geopend. Diverse tieners … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: