001 - Escaperoom aglemeen

Eerste editie De 12 uur van DRV: € 4.488,- opgehaald


Geplaatst op: 11 september 2017

De stuurgroep van De 12 uur van De Ronde Venen kijkt terug op een fantastische eerste editie van  de sponsorwandeltocht. Natuurlijk waren we heel nieuwsgierig naar de uiteindelijke opbrengst.. Afgelopen weken hebben we gebruikt om alle facturen te betalen, gelden die nog openstonden zo goed als mogelijk te innen en alles netjes onder elkaar te zetten. Uiteindelijk is de opbrengst van deze eerste editie toch ruim boven onze verwachtingen: € 4.488,-. Maar misschien nog wel belangrijker, veel meer mensen hebben kennis gemaakt met Inloophuis ’t Anker en er zijn al een paar goede suggesties gedaan waar we naar toe zouden kunnen verhuizen. Dat is misschien bij deze eerste editie nog wel de grootste winst. 

De opstart van een evenement als dit, vooral om het goed op de kaart te kunnen zetten, gaat altijd gepaard met onvermijdelijke kosten, een website, logo, advertentie etc. slokken snel een flink stuk van je budget op. Dat we uiteindelijk met zo een mooie plus zijn geëindigd hebben we aan de vele donaties, sponsoring en grote inzet van de verschillende wandelteams te danken. Het motiveert ons in ieder geval om door te gaan.

Volgende editie 

Door de vakantieperiode moeten we een beetje schuiven maar de volgende editie van De 12 uur van DRV staat voorlopig gepland voor de eerste helft van juli 2018. We beginnen eigenlijk vandaag al met de voorbereidingen! Daarbij willen we alle inwoners van De Ronde Venen graag betrekken. Zelf hebben we met de stuurgroep inmiddels een evaluatiebijeenkomst gehouden, daarbij zijn veel verbeterpunten besproken en suggesties gedaan voor de volgende keer.

Eèn van de belangrijkste punten was dat we de stuurgroep graag zouden willen uitbreiden, vele handen maken licht werk. We willen jullie daarom vragen om ons niet alleen je suggesties door te geven maar ook aan te geven voor je een rol zou willen oppakken in de organisatie. Stuur een mail naar info@de12uurvandrv.nl zodat we ook jullie suggesties kunnen meenemen, of nog beter meld je aan als vrijwilliger.. 

Stichting Steun Emma

Naast Inloophuis ’t Anker was ook het Emma Kinderziekenhuis AMC begunstigde van de 12 uur van DRV. Wij hebben besloten om aan de Stichting Steun Emma € 488,- over te maken. 

De stuurgroep wil iedereen bedanken voor de tomeloze inzet en vooral het enthousiasme waardoor we zo’n mooi bedrag hebben opgehaald. Tot 2018!

Laatst bewerkt op: 12 september 2017 05:37

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Eerste editie De 12 uur van DRV: € 4.488,- opgehaald

De stuurgroep van De 12 uur van De Ronde Venen kijkt terug op een fantastische eerste editie van  de sponsorwandeltocht. Natuurlijk waren we heel nieuwsgierig naar de uiteindelijke opbrengst.. Afgelopen weken hebben we gebruikt om alle facturen te betalen, gelden die nog openstonden zo goed als mogelijk te innen en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: