001 - Escaperoom aglemeen
Diverse partijen heb zich spontaan aangemeld als lid van  Businessclub FC Aalsmeer.

Diverse partijen heb zich spontaan aangemeld als lid van Businessclub FC Aalsmeer.


Geplaatst op: 12 september 2017

Afgelopen week hebben  Carl Weijers van Staelmeesters Accountants en Adviseurs uit Schiphol Rijk, en  Roel Turkenburg van Vitas Plantmateriaal uit Mijdrecht de sponsorovereenkomst getekend in bijzijn van de medeoprichters Jan en Roald Koster van de Businessclub FC Aalsmeer.

Mooi dat deze bedrijven graag de krachten willen bundelen en met hun financiële bijdrage kunnen er weer allerlei voorzieningen bekostigd worden wat ten goede komt aan de voetbalclub FC Aalsmeer.

Donderdag 14-09 vindt de Kick Off plaats van de Businessclub Aalsmeer en in samenwerking met @BorrelAalsmeer kan er vanaf 17.00 uur weer genetwerkt worden in Aalsmeer.  Aanmelden is niet verplicht. De hapjes en broodjes worden aangeboden door de Businessclub FC Aalsmeer en Budget Broodjes Aalsmeer.

Het complete netwerkprogramma kan je bekijken op www.businessclubfcaalsmeer.nl en www.borrelaalsmeer.nl


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Diverse partijen heb zich spontaan aangemeld als lid van Businessclub FC Aalsmeer.

Afgelopen week hebben  Carl Weijers van Staelmeesters Accountants en Adviseurs uit Schiphol Rijk, en  Roel Turkenburg van Vitas Plantmateriaal uit Mijdrecht de sponsorovereenkomst getekend in bijzijn van de medeoprichters Jan en Roald Koster van de Businessclub FC Aalsmeer. Mooi dat deze bedrijven graag de krachten willen bundelen en met hun … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: