001 - DenOuden

Besparen op energiekosten met spouwmuurisolatie


Geplaatst op: 2 februari 2012

Wat is dat eigenlijk, een spouwmuur?
De buitenmuur van uw huis is opgebouwd uit twee muren met een tussenruimte. Die tussenruimte noemen we de spouw. Ooit bedoeld om vochtdoorslag van buitenaf tegen te gaan, weten we nu dat via de spouw veel warmte uw huis verlaat. Tenminste, als er geen spouwmuurisolatie is toegepast. Van de woningen die vóór 1975 zijn gebouwd, is maar een beperkt deel achteraf voorzien van deze vorm van isolatie. Dat zou dus ook bij uw huis het geval kunnen zijn.

Isoleren is besparen
Besparen op uw energiekosten door het aanbrengen van spouwmuurisolatie is geen sprookje. Vele duizenden huishoudens gingen u al voor en werden verrast door een lagere energienota. Als uw huis geen spouwmuurisolatie heeft of een isolatie die ooit slecht of verkeerd is aangebracht, dan kunt ook u besparen. Eén advies: ga altijd in zee met een gerenommeerde, ervaren en betrouwbare leverancier. HGT-Geveltechniek voldoet aan al die kwalificaties en is aangesloten bij Meer Met Minder (MMM), IKOP-BKB en ook nog eens VCA-gecertificeerd.

Wat kost het en wat levert het op?

Om u een idee te geven van de kosten kijkt u even in onderstaand schema. Daar ziet u in één oogopslag wat u moet investeren en wat u per jaar bespaart. Het zijn natuurlijk gemiddelden, maar het overzicht geeft u een goed idee.

Klik hier voor informatie over spouwmuurisolatie of neem contact op met:

HGT Geveltechiek
Communicatieweg 9-5
3641 SG Mijdrecht

www.geveltechniek.nl - Spouwmuurisolatie
info@geveltechniek.nl
voor meer informatie over spouwmuurisolatie (PDF) of neem contact op met:

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: HGT Geveltechiek

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Besparen op energiekosten met spouwmuurisolatie

Wat is dat eigenlijk, een spouwmuur?De buitenmuur van uw huis is opgebouwd uit twee muren met een tussenruimte. Die tussenruimte noemen we de spouw. Ooit bedoeld om vochtdoorslag van buitenaf tegen te gaan, weten we nu dat via de spouw veel warmte uw huis verlaat. Tenminste, als er geen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: