02 - Senior  sportief actief 2e week
Veel interesse voor ontwerp Burgemeester Kasteleinweg

Veel interesse voor ontwerp Burgemeester Kasteleinweg


Geplaatst op: 13 september 2017

Ruim 150 ondernemers en inwoners uit Aalsmeer en omgeving bezochten maandag 11 september de inloopbijeenkomsten over de plannen van het project HOV Aalsmeer – Schiphol-Zuid in het gemeentehuis in Aalsmeer. Deze bijeenkomst werd georganiseerd door de Provincie Noord-Holland samen met de gemeente Aalsmeer, Haarlemmermeer, Uithoorn, Stadregio Amsterdam. Ook projectwethouder Jop Kluis en wethouder verkeer Robbert-Jan van Duijn waren bij deze bijeenkomst aanwezig.

De provincie presenteerde, samen met haar partners, de ontwerptekeningen van het project. Naast de tekeningen konden de bezoekers ook 3D-visualisaties van het project en een animatie over de nieuwe verkeerssituatie in Aalsmeer bekijken. Dit gaf belangstellenden een goed beeld van de toekomstige situatie, iets dat zeer gewaardeerd werd.

De impressies en de animatie zijn binnenkort te bekijken op de website en social media van de gemeente Aalsmeer en via www.hovasz.nl. Iedereen die geïnteresseerd is in het project en graag op de hoogte wil blijven van de ontwikkelingen kan zich aanmelden op www.hovasz.nl voor de digitale nieuwsbrief.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Veel interesse voor ontwerp Burgemeester Kasteleinweg

Ruim 150 ondernemers en inwoners uit Aalsmeer en omgeving bezochten maandag 11 september de inloopbijeenkomsten over de plannen van het project HOV Aalsmeer – Schiphol-Zuid in het gemeentehuis in Aalsmeer. Deze bijeenkomst werd georganiseerd door de Provincie Noord-Holland samen met de gemeente Aalsmeer, Haarlemmermeer, Uithoorn, Stadregio Amsterdam. Ook projectwethouder Jop … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: