01 - Nooit Gedacht

VIDEO: Gewonde zwaan door hoogwerker van ijs gehaald in Mijdrecht


Geplaatst op: 1 februari 2012

Mijdrecht - Woensdagmiddag heeft een voorbijganger op de Ringdijk Tweede Bedijking de hulpdiensten gealarmeerd voor een gewonde zwaan.

De dierenambulance kwam samen met de brandweer ter plaatse en er werd besloten om de hoogwerker in te zetten. De zwaan bleek met zijn gewonde vleugel vast te zitten aan het ijs. Een medewerker van de dierenambulance heeft met een net de zwaan gevangen. Vermoedelijk zal de de zwaan het avontuur niet overleven.

144 red een dier
Bent u getuige van een dier in nood door een ongeluk, mishandeling of verwaarlozing, dan is er één centraal nummer dat u kunt bellen om het te melden: 144. Dit nummer is zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar tegen lokaal tarief. Mocht 144 om technische redenen niet bereikbaar zijn, bel dan het politienummer 0900-8844, of voor spoed 1-1-2.

Foto's en video: Peter Bakker (A-side media)

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: www.petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

VIDEO: Gewonde zwaan door hoogwerker van ijs gehaald in Mijdrecht

Mijdrecht - Woensdagmiddag heeft een voorbijganger op de Ringdijk Tweede Bedijking de hulpdiensten gealarmeerd voor een gewonde zwaan.De dierenambulance kwam samen met de brandweer ter plaatse en er werd besloten om de hoogwerker in te zetten. De zwaan bleek met zijn gewonde vleugel vast te zitten aan het ijs. Een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: