001 -Brouwer Transport
Heulweg Vinkeveen vijf maanden op de schop

Heulweg Vinkeveen vijf maanden op de schop


Geplaatst op: 14 september 2017

Komende maanden vindt er groot onderhoud plaats aan de Heulweg in Vinkeveen. Vanaf woensdag 4 oktober 2017 wordt de weg opgebroken en is deze afgesloten voor al het doorgaande verkeer. Dit wordt tijdens de werkzaamheden met behulp van borden omgeleid. De werkzaamheden duren tot maart 2018. 

De bestaande weg is bijna een halve meter verzakt en verkeert in een slechte staat. Na ophoging in combinatie met groot onderhoud voldoet de weg weer voor een lange periode aan de eisen op het gebied van bruikbaarheid en veiligheid. De bestaande rijbaan van asfalt, inclusief onderliggende verhardingslagen, worden verwijderd. Vervolgens wordt de weg met lichte materialen opgehoogd, een nieuwe funderingslaag aangebracht en een nieuwe rijbaan van betonstraatstenen aangebracht. 

Waterleiding

In opdracht van Vitens wordt op dit moment al gewerkt aan het vervangen van de waterleiding onder het trottoir. Vanaf maandag 18 september 2017 start ook aannemersbedrijf Van Ooijen met het vervangen van de beschoeiing aan de waterkant. Verkeer wordt dan met behulp van een voorrangsregeling langs het werkvak rijden. 

Vanaf omstreeks 4 oktober 2017 wordt de rijbaan opgebroken en is de Heulweg afgesloten voor al het doorgaande verkeer. Fietsers kunnen afstappen en gebruik maken van het voetpad. De woningen blijven zoveel mogelijk bereikbaar. 

Onder voorbehoud van de weersomstandigheden en overige onvoorziene zaken worden de werkzaamheden in maart 2018 afgerond. 

Meer informatie

Contactpersoon Van Ooijen: G. van Ooijen, T. 06 51 51 04 12. Toezichthouder gemeente De Ronde Venen: R. van Middelkoop, T. 06 26 43 43 31.


Laatst bewerkt op: 14 september 2017 12:02

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Heulweg Vinkeveen vijf maanden op de schop

Komende maanden vindt er groot onderhoud plaats aan de Heulweg in Vinkeveen. Vanaf woensdag 4 oktober 2017 wordt de weg opgebroken en is deze afgesloten voor al het doorgaande verkeer. Dit wordt tijdens de werkzaamheden met behulp van borden omgeleid. De werkzaamheden duren tot maart 2018.  De bestaande weg is … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger:
Google maps laden...