02 - Senior  sportief actief 2e week
Foto: Rob Isaacs

Event Station en Loyals Events gaan eventbranche opschudden


Geplaatst op: 14 september 2017

Onder de naam Loyals Events gaan de Mijdrechtse bedrijven Event Station en Loyals Events gezamenlijk verder met wat zij los van elkaar al deden: mooie communicatie-evenementen maken. Met de samenvoeging, per 1 oktober aanstaande, ontstaat een nieuwe grote speler op het gebied van evenementen, met als extra toegevoegde waarde het moederbedrijf Loyals, dat al meer dan 16 jaar nationaal en internationaal actief is met online- en offlinedienstverlening.

Event Station is een gevestigde naam in de evenementenbranche en met o.a. opdrachtgevers als NN Group, Walraven Group, Douane Nederland, Koninklijke Wagenborg, Achmea International, Amasus Shipping, Verisure, Bebeka, ENOT en de Schiphol Group, een meer dan gerespecteerde speler. Loyals bedient met haar event-tak klanten zoals Elsevier, Compass Group International, Aluverre Gevelbouw, Ekoplaza en Mercer.

John den Hollander van Event Station: “Om onze klanten in de toekomst de juiste toegevoegde waarde te kunnen blijven leveren, naast het perfect organiseren van evenementen, is de samenwerking met Loyals de juiste keuze. Een prachtig en dynamisch bedrijf met heel veel talenten onder één dak, die iedere klant met elke gewenste vraag blij kan maken. Dat is wat wij met deze stap kunnen blijven garanderen. Samen met mijn medewerkers verheug ik mij enorm op de samenwerking met mijn nieuwe partners Anique en Gillian en hun team en op alles wat komen gaat. Ik ben enorm trots en blij!”

Anique de Muinck en Gillian Robles van Loyals Events: "In de kleine tien jaar dat wij zelfstandig evenementen organiseren, hebben we met onze creativiteit en oog voor detail een hoop kunnen winnen. Wij zien heel veel meerwaarde voor onze klanten door dit te combineren met de expertise en ervaring van John. Onze samenwerkingen in het verleden hebben dit al bewezen en wij hebben de ambitie om samen toonaangevende events te gaan maken." 

Ook Youri Lieberton, oprichter en eigenaar van Loyals, is zeer verheugd met de komst van John naar het pand van Dock 15 aan de Industrieweg. "We werkten ook binnen onze andere takken al regelmatig samen en John is een vakman pur sang. Wij willen werken met de beste specialisten in het vak en daar horen John en zijn team zeker bij. De combinatie tussen online, data en events wordt ook steeds belangrijker. Wij gaan nu samen met John de eventmarkt opschudden en daar hebben we heel veel zin in."

Laatst bewerkt op: 14 september 2017 10:46

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Event Station en Loyals Events gaan eventbranche opschudden

Onder de naam Loyals Events gaan de Mijdrechtse bedrijven Event Station en Loyals Events gezamenlijk verder met wat zij los van elkaar al deden: mooie communicatie-evenementen maken. Met de samenvoeging, per 1 oktober aanstaande, ontstaat een nieuwe grote speler op het gebied van evenementen, met als extra toegevoegde waarde het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: