0001 - OrMontre week 42 live + vanaf 8 nov / 4-dec
Surprise Shopper komt naar winkelcentrum De Lindeboom

Surprise Shopper komt naar winkelcentrum De Lindeboom


Geplaatst op: 14 september 2017

U staat op het punt een leuk cadeau te kopen bij de boekhandel en plotseling hoort u ‘zal ik dat voor u betalen?’ . Terwijl u in de rij voor de kassa nog twijfelt of u niets iets te veel in uw karretje heeft geladen staat opeens de Surprise Shopper naast u en deelt u mee dat hij de helft van uw aankopen betaalt. Hoe leuk zou dat zijn!

De Surprise Shopper kan zo maar opduiken. Samen met zijn assistente bezoekt hij de winkels van De Lindeboom en verrast u als nietsvermoedende klant door uw aankoop gedeeltelijk of helemaal te betalen namens de winkeliersvereniging van De Lindeboom. Een mooi initiatief en gebaar van het winkelcentrum! 

U kunt de Surprise Shopper tegenkomen als u op 16 september tussen 11.00 en 16.00 uur boodschappen doet in het winkelcentrum. We zien u graag in De Lindeboom en laat u verrassen!

Winkelcentrum De Lindeboom, De Lindeboom 6 in Mijdrecht.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Surprise Shopper komt naar winkelcentrum De Lindeboom

U staat op het punt een leuk cadeau te kopen bij de boekhandel en plotseling hoort u ‘zal ik dat voor u betalen?’ . Terwijl u in de rij voor de kassa nog twijfelt of u niets iets te veel in uw karretje heeft geladen staat opeens de Surprise Shopper … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: