01 - Nooit Gedacht
Schrijf je nu in voor de Zilveren Turfloop 2017

Schrijf je nu in voor de Zilveren Turfloop 2017


Geplaatst op: 16 september 2017

Zilveren Turfloop op 5 november a.s.

Atletiekvereniging De Veenlopers organiseert jaarlijks de Zilveren Turfloop,  het grootste sportevenement van De Ronde Venen. De Zilveren Turfloop bestaat uit een aantal onderdelen: de Rabo GeZZinsloop, de Scholierenchallenge, de Businessloop en natuurlijk de 5, 10 en 16,1 km prestatielopen.

 GeZZinsloop en G-run

Voor de kinderen is er de Rabo GeZZinsloop over een afstand van bijna 1 km, waarvan het parcours door het sportpark voert. De deelname hieraan is gratis. Elk kind ontvangt een sportief aandenken.

Aansluitend aan de GeZZinsloop zal de G-run gelopen worden. Deze run is bestemd voor mensen met een verstandelijke beperking en hun begeleiders. De atletiekvereniging is trots dat het gelukt is ook deze groep mensen te verwelkomen tijdens de Zilveren Turfloop.

Scholierenchallenge, businessloop en individuele deelname

Voor de middelbare scholieren is er de Scholierenchallenge. Zij kunnen in teams deelnemen aan de  5 km. De inschrijving is geopend, ook voor scholen buiten de Ronde Venen. Aanmelding loopt via de scholen.

De Businessloop is bedoeld voor bedrijven en instellingen. Men loopt in teamverband de 5 of 10 km  en de gezamenlijke tijd telt voor het uiteindelijke resultaat. Net als voorgaande jaren is de belangstelling van de bedrijven uit de ruime omtrek van Mijdrecht heel groot.

Tenslotte kunnen de deelnemers kiezen om individueel mee te lopen. Er is keuze uit drie afstanden: 5 km, 10 km en 16,1 km. Dit jaar heeft de atletiekvereniging in samenwerking met de gemeente het parcours langs de Kromme Mijdrecht verkeersvrij gemaakt. Dat betekent dat u als deelnemer of toeschouwer niet meer alert hoeft te zijn op voorbijrazende wielrenners of knetterende brommers, maar kunt genieten van het prachtige uitzicht op de Kromme Mijdrecht.

Goed doel

Een deel van de inkomsten van de startgelden  van de Zilveren Turfloop wordt ieder jaar gedoneerd aan een goed doel. Dit jaar is er gekozen voor Buurtgezinnen De Ronde Venen. Buurtgezinnen.nl is er voor alle gezinnen, die om wat voor reden dan ook, behoefte hebben aan ontlasting en ondersteuning bij de opvoeding. Die steun wordt gegeven door andere gezinnen met ervaren ouders die een gezin in hun buurt willen helpen. Dat kan uiteenlopen van af en toe logeren tot opvang van een kind op vaste dagen in de week. En van oppassen tot samen iets leuks doen met de kinderen. Maatwerk dus. Steungezinnen krijgen geen vergoeding voor hun ondersteuning; het is vrijwilligerswerk. Steunouders hebben een belangrijke rol die soms moeilijk kan zijn. Daarom worden zij op hun beurt ondersteund door Buurtgezinnen.nl. Meer informatie is te vinden op: www.buurtgezinnen.nl/de-ronde-venen/ Daar kunt u ook lezen welke gezinnen op dit moment ondersteuning nodig hebben.

Zorg en Zekerheid Circuit

De Zilveren Turfloop is traditiegetrouw de eerste loop van het zeer populaire Zorg en Zekerheid Circuit. Dit circuit bestaat uit 8 verschillende lopen in de regio.

Het Zorg en Zekerheid Circuit is succesvol doordat de organisatie zich focust op een maximale service aan de recreatieve loper tegen een zo laag mogelijke prijs. Informatie is te vinden op www.hetcircuit.net.

 Inschrijven

Meer informatie over de onderdelen van de Zilveren Turfloop is te vinden op de website: www.zilverenturfloop.nl Inschrijven voor de recreatie- en wedstrijdloop kan nu al via www.inschrijven.nl

Laatst bewerkt op: 18 september 2017 10:53

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Schrijf je nu in voor de Zilveren Turfloop 2017

Zilveren Turfloop op 5 november a.s. Atletiekvereniging De Veenlopers organiseert jaarlijks de Zilveren Turfloop,  het grootste sportevenement van De Ronde Venen. De Zilveren Turfloop bestaat uit een aantal onderdelen: de Rabo GeZZinsloop, de Scholierenchallenge, de Businessloop en natuurlijk de 5, 10 en 16,1 km prestatielopen.  GeZZinsloop en G-runLees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: