001 - Ak Bakker
Inspiratie workshop Minder Stress, Meer Gezin in broedplaats Vinkeveen

Inspiratie workshop Minder Stress, Meer Gezin in broedplaats Vinkeveen


Geplaatst op: 18 september 2017

Hou jij ook zo veel ballen in de lucht? En word je daar ook soms zo moe en prikkelbaar van? Vragen jouw kinderen juist dán meer aandacht van je? En wil je meer rust in je gezin?

Kom dan dinsdagavond 26 september naar de praktische workshop Minder Stress, Meer Gezin - stressmanagement voor gezinnen. Ouders Lokaal organiseert deze in samenwerking met het Centrum voor Jeugd en Gezin, stresscoach May Schoeber en Marianne Langkamp. Tijdens deze gratis workshop maak je een start om meer rust in je gezin te creëren. Je leert om meer ontspannen om te gaan met de eisen van alledag zodat je veerkrachtiger wordt en een betere balans kunt vinden.

De workshop wordt gegeven in De Broedplaats in Vinkeveen en start om 19:30 uur en duurt tot ongeveer 22:00 uur. Deelname aan deze inspiratieworkshop is gratis (alleen na aanmelding). Je kunt je via de website ouderslokaal.nl aanmelden 

Over Ouders Lokaal

Ouders Lokaal is een platform voor en door ouders in de gemeente De Ronde Venen. Ouders Lokaal is er op gericht om ouders/opvoeders via leuke activiteiten met elkaar in verbinding te brengen. Ouders Lokaal heeft als doel dat ouders/opvoeders het gewoon gaan vinden om met elkaar te praten over opvoeding en tevens ervaringen te delen om zo ook van elkaar te leren. Tevens hoopt Ouders Lokaal dat door ouders met elkaar te verbinden er leuke initiatieven ontstaan die gezamenlijk gerealiseerd kunnen worden binnen de gemeente. Heb je een leuk idee? Of wil je ons helpen als vrijwilliger bij het organiseren van diverse initiatieven? Stuur een mailtje naar info@ouderslokaal.nl 


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Inspiratie workshop Minder Stress, Meer Gezin in broedplaats Vinkeveen

Hou jij ook zo veel ballen in de lucht? En word je daar ook soms zo moe en prikkelbaar van? Vragen jouw kinderen juist dán meer aandacht van je? En wil je meer rust in je gezin? Kom dan dinsdagavond 26 september naar de praktische workshop Minder Stress, Meer Gezin … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: