001 - Homan Zonnepanelen
Meer bewegen wegens nieuwe norm, Oktober Actief helpt

Meer bewegen wegens nieuwe norm, Oktober Actief helpt


Geplaatst op: 18 september 2017

Er is een nieuwe norm voor bewegen: 150 minuten per week, verdeeld over meerdere dagen. Dat geldt voor iedereen, en voor senioren komt er nog wat bij: werken aan je balans en aan sterke spieren. Zo kun je fit en gezond ouder worden, en wie wil dat niet?

Oktober Actief helpt daarbij: regelmatig bewegen houd je beter vol, als je ook iets doet wat je leuk vindt. En iets leuks vinden, daar is Oktober Actief voor. 

Veel mogelijkheden

Veel sportaanbieders overal in De Ronde Venen doen mee en stellen hun lessen en trainingen voor u open. Er zijn mogelijkheden voor mensen die al fit zijn, maar nog niet de 150 minuten halen en er zijn mogelijkheden voor mensen die wat fitter willen worden. Je kunt wedstrijdjes spelen of conditiesport doen, er zijn buitensporten als Sportief Wandelen, Hardlopen en Walking Football, en in elke sporthal in De Ronde Venen kunt u allerlei binnensporten doen.

Wilt ook u weten, wat voor u de leuke en geschikte beweegvorm is, doe dan mee met Oktober Actief. Ga naar www.oktoberactief.nl en koop daar voor € 10 een Oktoberactiefpas, en u kunt bij alle 60 activiteiten een keer meedoen!

De Kick-Off voor Oktober Actief is op maandag 25 september bij SV Hertha, De Molmhoek, Mijdrechtse Dwarsweg 4, Vinkeveen. Eerst een spelletje Walking Football proberen, wie durft?? Dan volgt het officiële gedeelte, wethouder van Sport mw. Alberta Schuurs zal de aftrap voor Oktober Actief geven en daarna, tegen vieren, proosten we met elkaar in de kantine op het succes van deze beweegmaand. Ieder die meedoet met Oktober Actief, of daarover nog nadenkt, en ieder die dat Walking Football eens van dichtbij wil bekijken is van harte welkom!


Laatst bewerkt op: 18 september 2017 11:06

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Meer bewegen wegens nieuwe norm, Oktober Actief helpt

Er is een nieuwe norm voor bewegen: 150 minuten per week, verdeeld over meerdere dagen. Dat geldt voor iedereen, en voor senioren komt er nog wat bij: werken aan je balans en aan sterke spieren. Zo kun je fit en gezond ouder worden, en wie wil dat niet? Oktober Actief … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: