001 - Escaperoom aglemeen
Sponsorfietstocht voor UWTC

Sponsorfietstocht voor UWTC


Geplaatst op: 18 september 2017

Vrijdagmiddag hebben de sponsors van UWTC wielren een kijkje kunnen nemen bij de nieuwbouw van ons clubhuis en de bmx baan. Hierna kregen de aanwezigen in de kantine van de Legmeervogel  uitleg over de nieuwste snufjes op racefiets gebied van Driek van Rijn. Remco Kuylenburg van Bike Physics vertelde over het belang van de juiste houding op de fiets. Onder leiding van onze veteranen werd hierna een tocht van 50 km gefietst, en zelfs het zonnetje liet zich hierbij zien. De dag werd besloten op het terras van SJIEK aan de Amstel.

WK triathlon in Rotterdam
Vrijdag 15 september heeft Jetze Plat het WK triathlon gewonnen. Hiermee behaalde Plat uit Vrouwenakker zijn derde WK titel van het jaar.

Jeugdinterclubwedstrijd
Zaterdag 16 september is er weer een jeugdinterclubwedstrijd bij UWTC verreden. Helaas door het regenachtige weer wat kleine startvelden, maar de echte bikkels gingen gewoon van start!
Uitslag cat 1-2: 1 Akira Koolbergen, 2 Stijn Vlieland, 3 Jamie de Heer, 4 Finn Morsch, 5 Fabio Valerio, 6 Kiet Sikkens, 7 Mike Knook (UWTC), 8 Tom Derogee (UWTC)
Uitslag cat 3-4: 1 Jaymz Lunenborg, 2 Duco vd Zwart, 3 Guido Jong, 4 Ravi Heidstra, 5 Nees Wahlen (UWTC), 6 Thomas Smit, 7 Senna Bakker, 8 Zeger Smit, 9 Jesse Klein
Uitslag cat 5-6: 1 Kay vd Hogen, 2 Viego Tijssen, 3 Mike Derogee (UWTC), 4 Spiek Oord, 5 Felix v Hemert, 6 Lars Hopman (UWTC), 7 Rens Grömmel (UWTC), 8 Jeffrey Zwart, 9 Lance Venema, 10 Max Morsch, 11 Teun Wahlen (UWTC)

Uitslag cat 7-nieuwelingen: 1 Mike Bark, 2 Alexander Kok, 3 Jaimy Willemsen, 4 Niels Kramer (UWTC), 5 Wessel Kuiper

UWTC cyclocross team uit de startblokken
Ter voorbereiding van het veldrijseizoen dat volgende week gaat beginnen met een nationale wedstrijd in Dordrecht zijn een aantal mannen van het UWTC cyclocross team dit weekend afgereisd naar België. Nog niet eerder gestart in België betekent het dat de mannen achteraan moeten starten en aan een inhaalrace kunnen beginnen.  En dit ging vooral Bas de Bruin goed af. Na een hele slechte start wist hij gedurende de wedstrijd steeds verder naar voren te schuiven en Bas werd 6e. Bart de Veer werd 14e en Dennis Moolhuijsen 31e. Een dag later reed Tommy Oude Elferink naar de 7e plaats bij een andere cyclocross in België. 

Veteranen
Zondag 17 september zijn de UWTC veteranen 60+ en 68+ Leen Blom, Piet Rewijk, John Tromp en Guus Zantingh actief geweest in Nieuwegein om daar te rijden op de Nedereindseberg. Bij de 68+ werd na het startschot volop gekoerst en na 10 ronden ontstond er een kopgroep van 7 renners met daarbij Leen Blom en Guus Zantingh. Zij werkten goed samen en bouwden een ruime voorsprong op. Met nog 5 ronden te gaan haperde de samenwerking en werd de kopgroep achterhaald. Op dat moment demarreerde Gerard Albrink uit Uitgeest en hij won de wedstrijd. Guus Zantingh uit Mijdrecht won de spurt van het peloton voor de 2e plaats en 3e werd Gerrit Huisjes uit Loozen. Leen Blom eindigde als 9e. Na het startschot bij de 60+ gingen er vroeg in de koers 5 renners vandoor met daarbij Bert Bakker en zij namen door een goede samenwerking een flinke voorsprong. 5 ronden voor het einde reed Bert Bakker alleen weg en werd niet meer door de 4 renners achterhaald. Hij won de wedstrijd voor Ron Smit uit Zandvoort, 3e werd Ari Blomberg uit Kedichem. John Tromp finishte als 10e en Piet Rewijk als 17e.

Alphen aan de Rijn
Trainingslid Stijn Ruijter heeft zondag de Ronde van Alphen aan de Rijn gereden. Een parcours met een T-vorm dus veel draaien en aanzetten. Stijn moest even warmdraaien waarna hij goed kon meekomen. Ruim halverwege koers reed hij met nog drie man weg. Deze 4 reden samen naar de meet waar de locale favoriet Matthijs de Leng net iets eerder was dan Stijn. Een prachtige buxus was zijn ereprijs.

Runtsje Tsjukemar 
Zaterdag heeft trainingslid Lorena Wiebes in Friesland een elite wedstrijd gereden met de Swaboladies. De laatste 36 km ontstond er een kopgroep van 4 rensters, waaronder Lorena en ze kregen een maximum voorsprong van 1.05 minuut. De laatste 4 km wisten er zich nog twee dames bij de kopgroep te voegen, de voorsprong liep uiteindelijk terug tot nog maar 10 sec. Lorena kwam als 2e over de finish. Lorena gaat zich nu voorbereiden voor het WK in Noorwegen die van 17 t/m 24 september wordt verreden.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Sponsorfietstocht voor UWTC

Vrijdagmiddag hebben de sponsors van UWTC wielren een kijkje kunnen nemen bij de nieuwbouw van ons clubhuis en de bmx baan. Hierna kregen de aanwezigen in de kantine van de Legmeervogel  uitleg over de nieuwste snufjes op racefiets gebied van Driek van Rijn. Remco Kuylenburg van Bike Physics vertelde over … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: