02 - Senior  sportief actief 2e week
Marina van der Wal opent Ouders Lokaal Festival

Marina van der Wal opent Ouders Lokaal Festival


Geplaatst op: 18 september 2017

Tijdens de week van de opvoeding organiseert Ouders Lokaal op 7 oktober voor de tweede maal een festival voor ouders/opvoeders. Een (zaterdag)middag lang kan je je als bezoeker laten inspireren op het gebied van opvoeding. Van baby in de buik tot een uberpuber in huis, er wordt aan iedereen gedacht deze middag. Het Festival start om 13:00 uur en wordt geopend door niemand minder dan Marina van der Wal.  Zij zal een interactieve lezing geven voor ouders van peuterpuber tot uberpuber (en alles wat daar tussen zit)! Verder kun je je laten inspireren tijdens de vijf workshops en informatie/inspiratie opdoen bij de leuke kraampjes die er zullen zijn vertegenwoordigd door lokale ondernemers/instellingen.

Over Marina

Marina van der Wal (‘s Gravenhage, 1964) is opvoedkundige, hoewel haar zoons (’92 & ’94) hier regelmatig aan twijfelen. Sinds begin negentiger jaren heeft zij haar medewerking verleend aan tal van ouderavonden, opvoed-debatten en motivatiebijeenkomsten rondom de thema’s opvoeden, ouders en pubers. Daarnaast was zij oprichter en later directeur van stichting ‘Mamma weet alles’ en heeft zij jaren een praktijk gehad waarin zij ouders met opvoedvragen begeleidde. Marina treedt regelmatig op in de media en is vaste opvoedkundige bij de uitgaven van Vrouw (Telegraaf) en ook bij het tv programma Koffietijd was zij een vaak geziene gast. Zij is de dragende kracht van het (video-)programma Puber Tijd met Marina op YouTube. 

Deelname en aanmelden

Het Festival vindt plaats in De Boei te Vinkeveen en is geheel gratis. Je moet je echter wel even via de website www.ouderslokaal.nl aanmelden. 

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Marina van der Wal opent Ouders Lokaal Festival

Tijdens de week van de opvoeding organiseert Ouders Lokaal op 7 oktober voor de tweede maal een festival voor ouders/opvoeders. Een (zaterdag)middag lang kan je je als bezoeker laten inspireren op het gebied van opvoeding. Van baby in de buik tot een uberpuber in huis, er wordt aan iedereen gedacht … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: