0001 - OrMontre week 42 live + vanaf 8 nov / 4-dec

Eindelijk sloopkogel tegen Molenhof Mijdrecht


Geplaatst op: 18 september 2017

De sloop van winkelpassage Molenhof in Mijdrecht gaat beginnen. Wethouder David Moolenburgh en nieuwe bewoner Stefan Nap hebben het startsein gegeven. Binnen anderhalf jaar moet er een nieuw winkelcentrum met appartementen en een supermarkt verrijzen.

De huidige passage staat inmiddels bijna vijf jaar leeg. Over het stuk grond tussen de Dorpsstraat en de Kerkvaart is jarenlang gediscussieerd. Acht jaar geleden waren er nog ambitieuze plannen, maar het ingewikkelde project sneuvelde in de economische crisis.

Nu krijgt de Dorpsstraat alsnog nieuwe winkels met op drie woonlagen erboven acht luxe appartementen en twee penthouses. Daarachter, bij de Kerkvaart, komt een Hoogvlietsupermarkt met parkeerruimte voor tachtig auto's. Eind 2018 moet de supermarkt de deuren openen. Begin 2019 worden de overige winkels en de appartementen opgeleverd. De woningen zijn inmiddels op één na allemaal verkocht.Laatst bewerkt op: 18 september 2017 16:13

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Eindelijk sloopkogel tegen Molenhof Mijdrecht

De sloop van winkelpassage Molenhof in Mijdrecht gaat beginnen. Wethouder David Moolenburgh en nieuwe bewoner Stefan Nap hebben het startsein gegeven. Binnen anderhalf jaar moet er een nieuw winkelcentrum met appartementen en een supermarkt verrijzen. De huidige passage staat inmiddels bijna vijf jaar leeg. Over het stuk grond tussen de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger:
Google maps laden...