01 - Nooit Gedacht
Veelzijdige week op Radio Aalsmeer

Veelzijdige week op Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 19 september 2017

De lokale omroep brengt deze week zoals gewoonlijk een keur aan nieuws, sport en entertainment. Zo vond er afgelopen zelfs een speciaal uitje plaats voor ouderen in Aalsmeer, wat voortkomt uit het programma ‘Jukebox’ van Anita Klomp en Cock Bareuh. Helaas kon de geplande vaartocht niet doorgaan, maar is er een binnenprogramma geweest met veel muziek en een live zangeres. Verder gaat het deze week over een speciale reisonderneming, meidenvoetbal, angst, dwang en fobie, jaren ’70 muziek, techno dj YEZPR en Anja van der Terp in ‘Door de Mangel’.

‘Halte Zwarteweg’ interviewt reisondernemer

De programmamakers van ‘Halte Zwarteweg’ weten week in week uit bijzondere mensen voor de microfoon te halen. Ditmaal interviewen zij Peter Rietveld. Hij heeft een eigen reisonderneming genaamd P-Reizen. Dit reisbureau biedt speciaal op maat gemaakte vakantiebegeleiding aan voor mensen met een beperking. Hiermee onderscheiden zij zich van andere reisbureaus. Het motto van Rietveld is: u reist niet met ons, maar wij met u. Donderdag te beluisteren tussen zes en zeven uur.

Muziek, voetbal en de Grote Clubactie ‘Let’s Go’

Vrijdag sport en muziek bij Kim en Laurens. Het ging de vorige keer al een beetje over het jeugdmuziekconcours. Dat wordt in oktober georganiseerd door Kunst & Cultuur Aalsmeer. Kim is erg nieuwsgierig geworden en heeft Wilbert Streng uitgenodigd om hier meer over te vertellen. Wat betreft sport is het tijd om na de Oranjeleeuwinnen die Europees Kampioen voetbal werden het meidenvoetbal meer onder de aandacht te brengen. Vrijdag komen er allemaal voetbalmeiden van RKDES vertellen hoe leuk de sport is en welke actie ze deze maand op de planning hebben staan. Verder is Kim op zoek naar clubs en verenigingen die mee gaan doen aan de Grote Clubactie en het leuk vinden om met hun jeugdleden langs te komen in de studio. Mail dan naar letsgo@radioaalsmeer.nl.

‘Echt Esther’ over angst, dwang en fobie

Donderdag gaat Esther Sparnaaij vanaf 19:00 in gesprek met Josine van Hamersveld en Anton Versluis, respectievelijk voorzitter en groepsbegeleider bij ADFstichting: de Angst, Dwang en Fobie stichting. Het is een patiëntenvereniging die zich inzet voor de belangen van mensen met angst- of dwangklachten of een depressie. Een organisatie die voornamelijk draait op vrijwilligers. Zij worden allemaal getraind om goede informatie en advies te kunnen geven. Dankzij hun hulp en inzet kan deze vereniging lotgenoten blijven bijstaan. Wil jij hier graag meer over weten of heb je een persoonlijke vraag? Mail dan naar esther@radioaalsmeer.nl.

Back to the Seventies met ‘That’s Life’

Donderdagavond 21 september is er weer een uitzending van 'Aalsmeer by Night' te beluisteren op Radio Aalsmeer. Presentator Meindert van der Zwaard gaat deze maand terug naar de muziek uit de jaren 70 en hij doet dat onder de naam 'September Seventies'. Vanaf 22.00 uur en na de vaste programma-items 'Nederlandse Top 10' (22.30 uur) en 'Oud & Nieuw' (rond 22.50 uur) hoor je de beste muziek uit de jaren 70! Ook 'Aalsmeer Easy' (vanaf 23.30 uur) komt uit dat decennium. Luister donderdagavond van 22.00 uur tot middernacht naar 'Aalsmeer by Night' op Radio Aalsmeer!

DJ YEZPR in ‘Zimmer Frei’

Het tech-house & techno programma van Radio Aalsmeer ontvangt zaterdag Yespr in de studio. Deze 20-jarige artiest timmert hard aan de weg om het zowel als DJ als producer te gaan maken in de dancewereld. Hij heeft al muziek uitgebracht op Hexagon Recordings, het label van de wereldberoemde Haarlemse DJ Don Diablo.

Anja van der Terp in de herkansing in ‘Door de Mangel’

Maandag 18 september zou de Aalsmeerse Anja van der Terp de gast zijn in de wekelijkse talkshow ‘Door de Mangel’. De 182ste gast was uitgenodigd door haar zoon Erwin en hij wilde graag dat zijn moeder iets meer over de persoonlijkheidsstoornis borderline zou vertellen. Helaas was Anja door omstandigheden niet op tijd in de studio, waardoor op het laatste moment een herhaling is uitgezonden met begrafenisondernemer Jacco vd Laarse.

Komende maandag zal Anja alsnog plaatsnemen achter de microfoon. Zij wil graag meer vertellen over de persoonlijkheidsstoornis borderline. “Zij is ervaringsdeskundige en wil graag meer bekendheid genereren voor deze stoornis,” aldus haar zoon Erwin van der Terp. Meer hierover dus aanstaande maandag vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Veelzijdige week op Radio Aalsmeer

De lokale omroep brengt deze week zoals gewoonlijk een keur aan nieuws, sport en entertainment. Zo vond er afgelopen zelfs een speciaal uitje plaats voor ouderen in Aalsmeer, wat voortkomt uit het programma ‘Jukebox’ van Anita Klomp en Cock Bareuh. Helaas kon de geplande vaartocht niet doorgaan, maar is er … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: