001 -Brouwer Transport
Geslaagd Kick-Off event voor startende ondernemers ZAAI Aalsmeer

Geslaagd Kick-Off event voor startende ondernemers ZAAI Aalsmeer


Geplaatst op: 20 september 2017

Op donderdag 14 september jl. vond het Kick-Off event plaats van ZAAI Aalsmeer 2017 in The Beach in Aalsmeer. Tijdens de, grotendeels, interactieve avond werden potentiële nieuwe ZAAI-lingen en geïnteresseerden voorzien van informatie én deelden oud-ZAAI-lingen hun ervaringen. Meer dan 60 startende ondernemers waren op deze kick-off afgekomen. Zowel de nieuwe kandidaten als de organisatie hebben ontzettend veel zin om in oktober te starten. 

Wethouder Economische Zaken van de Gemeente Aalsmeer Ad Verburg opende de bijeenkomst. Collega-wethouder Marvin Polak uit gemeente Uithoorn was ook aanwezig en deed de afsluiting. 

Wethouder Verburg: “Starters zijn van belang voor de vitaliteit en modernisering van de Aalsmeerse economie. Het College wil de economie nog verder te versterken. Daarom hebben we dit mooie coachingstraject Zaai voor startende ondernemers ontwikkeld. Een aantal startende ondernemers uit Uithoorn wil namelijk deelnemen aan ons Zaai-traject. Het project Zaai Aalsmeer doen we samen met de Rabobank en Ondernemend Aalsmeer en veel gerenommeerde Aalsmeerse ondernemers die belangeloos meewerken aan dit project. Hartelijk dank daarvoor!”

Gemeente Aalsmeer en Uithoorn willen investeren in startende ondernemers om de ondernemers daarbij te helpen dat zij kunnen groeien en een goed netwerk om zich heen kunnen creëren. Zeker in een beginperiode van een bedrijf is het van belang dat ondernemers met elkaar in verbinding komen en elkaar weten te vinden en inspireren. Ondernemers met durf, startende ondernemers, zijn van groot belang voor deze regio en voor Aalsmeer. Het gaat om zaaien, groeien en oogsten. De Masterclass Sales van het project ZAAI is openbaar.

Inschrijven als startende ondernemer aan dit coachtraject kan nog tot 1 oktober via de website van www.ZaaiAalsmeer.nl.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Geslaagd Kick-Off event voor startende ondernemers ZAAI Aalsmeer

Op donderdag 14 september jl. vond het Kick-Off event plaats van ZAAI Aalsmeer 2017 in The Beach in Aalsmeer. Tijdens de, grotendeels, interactieve avond werden potentiële nieuwe ZAAI-lingen en geïnteresseerden voorzien van informatie én deelden oud-ZAAI-lingen hun ervaringen. Meer dan 60 startende ondernemers waren op deze kick-off afgekomen. Zowel de nieuwe … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: