001 - Homan Zonnepanelen
Automobilisten rijden banden lek op A2 Abcoude

Automobilisten rijden banden lek op A2 Abcoude


Geplaatst op: 20 september 2017

Flink wat automobilisten hebben dinsdagmiddag hun banden lek gereden op de A2 bij Abcoude. Het gebeurde nadat er een voorwerp van een vrachtwagen was gevallen.

Rond 14:45 uur meldde de eerste pechvogel zich bij Rijkswaterstaat. Al snel stonden er zeker vijf auto's achter elkaar stil, allen met een lekke band. De wegbeheerder sloot twee rijbanen richting Utrecht af in de hoop het voorwerp te vinden maar zonder resultaat. Waarschijnlijk was het voorwerp al de berm in gestuiterd nadat het is overreden.

De auto's zijn allemaal weggetakeld. Rijkswaterstaat bekijkt de camerabeelden in de hoop de veroorzaker te achterhalen.

Maling aan rood kruis

Verschillende automobilisten besloten de rode kruizen boven de weg te negeren. Enkelen konden worden staande gehouden door een weginspecteur. Zij en anderen kunnen door dit zogenoemde hufterfeit een boete van 230 euro verwachten.

Het negeren van een rood kruis valt sinds 2015 onder het strafrecht en daardoor kunnen veelplegers harder worden aangepakt. Bij meer dan drie overtredingen binnen twee jaar volgen onder deze regeling hoge straffen.

Laatst bewerkt op: 20 september 2017 16:00

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Automobilisten rijden banden lek op A2 Abcoude

Flink wat automobilisten hebben dinsdagmiddag hun banden lek gereden op de A2 bij Abcoude. Het gebeurde nadat er een voorwerp van een vrachtwagen was gevallen. Rond 14:45 uur meldde de eerste pechvogel zich bij Rijkswaterstaat. Al snel stonden er zeker vijf auto's achter elkaar stil, allen met een lekke band. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger:
Google maps laden...