Goed begin CSW Wilnis

Geplaatst op: 24 september 2017

CSW is de competitie goed van start gegaan. Op eigen veld werd Vitesse Delft met 3-2 verslagen maar een makkelijke overwinning werd het zeker niet.

CSW begon voortvarend want na 4 minuten spelen stond er al een 1-0 voorsprong op het bord. Oscar Leune begon aan een rush van achteruit en van een meter op 20 knalde hij de bal snoeihard in de kruising. CSW was in de beginfase de betere ploeg maar had moeite om de juiste opening te vinden. Halverwege de eerste helft een prima kans voor Vitesse maar na een goed lopende aanval ging de bal gelukkig voor CSW voorlangs het doel. Vitesse was ook gevaarlijk met verre ingooien maar echt grote kansen leverde dit niet op. Aan de andere kant had Vincent van Hellemondt de 2-0 op zijn schoen maar hangend in de lucht kon hij de bal niet goed raken. Toch kwam CSW voor rust nog op een 2-0 voorsprong. Een hoekschop van Menno van der Leeden werd door Nick van Asselen ingekopt.

Na rust waren de bedoelingen duidelijk van Vitesse Delft. Het ging snel op zoek naar de 2-1 om zodoende nog enig resultaat te halen deze middag. Vitesse was veel in balbezit en drong CSW terug op eigen helft. Het kreeg een aantal hoekschoppen maar gelukkig voor CSW werd steeds het gevaar gekeerd. Toch kwam Vitesse op 2-1 toen een speler zomaar door kon lopen en Giovanni Santangelo met een droog schot kansloos liet. CSW was even van slag maar na een goed lopende aanval kreeg het een hoekschop. Wederom van der Leeden wist ditmaal het hoofd van van Hellemondt te vinden die vervolgens snoeihard inkopte. Vitesse drong nog meer aan en hachelijke situaties ontstonden er voor het CSW doel maar geen doelpunten. CSW kwam er nog aan aantal malen gevaarlijk uit o.a. via Dennis Prange maar de doelman plukte de bal van zijn schoen. Ook Dave Cornelissen had weinig geluk bij het afronden. Vlak voor tijd kwam Vitesse nog op 3-2 toen de bal via een lob in het doel verdween. Het werden nog benauwde minuten voor CSW maar het lukte de ploeg uit Wilnis om de overwinning over de streep te trekken.

CSW is de competitie goed van start gegaan. Op eigen veld werd Vitesse Delft met 3-2 verslagen maar een makkelijke overwinning werd het zeker niet.  CSW begon voortvarend want na 4 minuten spelen stond er al een 1-0 voorsprong op het bord. Oscar Leune begon aan een rush van achteruit … Lees meer »