001 - Escaperoom aglemeen
Aftrap jongste Volleyballers Atalante

Aftrap jongste Volleyballers Atalante


Geplaatst op: 25 september 2017

Afgelopen zaterdag 23 september vond in Nieuw Vennep de aftrap van de minicompetitie plaats. Hier nemen de jongste volleyballers van Atalante aan deel.
In de ochtend begon het team Girlpower. Het team bestaat uit 6 meiden (Lynne, Renske, Bente, Froukje, Mirthe en Michelle) waarvan de meeste vorig jaar ook al speelden. Dus hier was al wat ervaring. Dit kwam terug in de eerste partij tegen de eerste partij tegen Smashing Velsen. Eerste set zaten ze lekker in het spel, werd ook gewonnen. Tweede set overrompelde de opponent hen met een sterke service serie die ze helaas niet meer ongedaan konden maken, dus een gelijk spel. Daarna een meer ervaren team van Hoofddorp, die denkelijk hier was ingedeeld om een nieuw systeem uit te testen. Dat verliep bij de opponent erg rommelig en haalde ook Atalante uit het spel. Deze werd helaas verloren.
In de laatste partij weer orde op zaken gesteld en deze partij tegen SAS uit Uithoorn werd gewonnen. Een mooie 2e plek voor deze meiden.

In de middag was het de beurt aan de Volleytoppers. Vorig jaar hebben ze de allerlaatste competitie dag even geproefd aan de wedstrijden en dat smaakte naar meer. Een enthousiast team met de spelers Yorell, Nefelli, Jens en Niels. Omdat deze wedstrijddag wel erg vroeg viel in het seizoen en de scholen (en dus ook de trainingen) in de rest van de regio later zijn begonnen waren er nog maar weinig nieuwe teams. Zij moesten twee keer tegen hetzelfde team uit Nieuw Vennep. Maar dat liep als een trein. Ze vingen gooiden en draaiden door alsof ze al jaren samen speelden. Een geolied team! Beide wedstrijden werden door dit hele jonge team riant gewonnen! Hopen volgende keer op wat meer tegenstanders.Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Aftrap jongste Volleyballers Atalante

Afgelopen zaterdag 23 september vond in Nieuw Vennep de aftrap van de minicompetitie plaats. Hier nemen de jongste volleyballers van Atalante aan deel.In de ochtend begon het team Girlpower. Het team bestaat uit 6 meiden (Lynne, Renske, Bente, Froukje, Mirthe en Michelle) waarvan de meeste vorig jaar ook al speelden. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: