02 - Senior  sportief actief 2e week
Atlantis 1 wint na comeback

Atlantis 1 wint na comeback


Geplaatst op: 25 september 2017

Afgelopen zaterdag speelde het door Van Walraven gesponsorde eerste team van Atlantis uit tegen Madjoe uit Rijnsburg. Nadat Atlantis vorige week een sterke wedstrijd tegen LUNO had gespeeld, was het team gedreven weer zo'n wedstrijd neer te zetten in Rijnsburg.

Madjoe nam de bal uit en zette Atlantis gelijk op scherp door binnen 5 minuten op 5-0 voorsprong te komen. Atlantis probeerde te volgen, maar was niet in staat Madjoe bij te benen. Gelukkig kwamen er wel een paar mooie treffers om toch het verschil niet te groot te laten worden. Het was duidelijk dat er iets moest gebeuren in de verdediging, alleen was dat makkelijker gezegd dan gedaan. Met de rust stond het dan ook 10-5. 

Atlantis begon scherp en gemotiveerd aan de tweede helft en wilde het hier niet bij laten zitten. In de verdediging was de opdracht om de aangeef eruit te halen zodat er alleen nog maar geschoten kon worden en Madjoe meer moest gaan lopen.

Dit bleek goed te werken en al snel krabbelde Atlantis terug naar een stand van 10-9, maar daar bleef het niet bij want door veel bal onderscheppingen heeft Atlantis nog meer doelpunten weten te maken waardoor het 13-13 stond en het opeens spannend werd voor Madjoe.

Het bleef spannend tot het einde maar Atlantis knokte hard door en het werd uiteindelijk 17-18 voor Atlantis! Het door Van Walraven gesponsorde Atlantis 1 is hierdoor nog steeds de enige ploeg zonder puntverlies. Zaterdag 30-09-2017 zullen ze De Vinken 1 om 15.30 thuis treffen en daar zullen ze zich weer vol voor geven! 

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis 1 wint na comeback

Afgelopen zaterdag speelde het door Van Walraven gesponsorde eerste team van Atlantis uit tegen Madjoe uit Rijnsburg. Nadat Atlantis vorige week een sterke wedstrijd tegen LUNO had gespeeld, was het team gedreven weer zo'n wedstrijd neer te zetten in Rijnsburg. Madjoe nam de bal uit en zette Atlantis gelijk op … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: