001 - Homan Zonnepanelen
Atlantis 3 kampioen

Atlantis 3 kampioen


Geplaatst op: 25 september 2017

Het nieuwe seizoen begon voor het 3e team van Atlantis heel goed. Architekten- en ingenieursbureau H.W. van der Laan verlengde het sponsorcontract en stak het team in prachtige nieuwe shirts. De nieuwe outfit stimuleerde het team tot goede resultaten. Zaterdag 23 september kon al het kampioenschap worden behaald, maar dan moest er nog wel gewonnen worden van KVA 6.

Na een moeizame start kon het door Jeroen Korver getrainde team de buit met overtuiging binnenhalen door winst tegen KVA 6: 22-15. Met vier achtereenvolgende gewonnen wedstrijden in de mini competitie van de KNKV vijfde  klasse kon zodoende aanvoerder Arjen Markus na afloop de inhoud van een champagnefles als een Max Verstappen ‘delen’ met zijn teamleden. 

Onder een prachtige zon speelde Atlantis 3 afgelopen zaterdag 23 september thuis tegen het Amstelveense KVA 6, tegen wie een week eerder al was gewonnen met 8-18.  De ploeg begon met Arjen Markus, Harold Taal, Sandra Pronk en Anita Wolvers. De verdediging bestond uit: Chantal Poolman, Kim Stolk, Carel Beijeman en Mark Kruiswijk. Het team had een volle bank met Koen van Wermeskerken, Martijn de Horde, Petra Taal, Barry van der Waa, Wilma Kranenburg, maar zonder de afwezige Lisanne Reurings.

De ploeg begon de wedstrijd onvoldoende scherp met na een kwartier spelen een tussenstand van 6-4 op het bord. De tegenstander wist namelijk lange tijd goed mee te scoren. Daarna kon toch wat meer afstand worden genomen via mooie schoten van onder andere Harold Taal, Arjen Markus en Kim Stolk. Een korte kans van Chantal Poolman en omdraaibal van Carel Bijeman zetten vervolgens een ruststand van 15-9 op het scorebord.  Na de rust werden het aantal schotkansen nog meer opgevoerd, maar kon men daar niet altijd doelpunten tegenover zetten. Toch viel uiteindelijk de bal regelmatig door het gele mandje. Via een knappe wegtrekbal van Mark Kruiswijk en onder andere afstandschoten van Sandra Pronk en Anita Wolvers bleef Atlantis de tegenstander steeds minimaal vier doelpunten voor, waardoor de overwinning en daarmee het kampioenschap (wat voor veel spelers alweer een generatie geleden was) de H.W. van der Laan equipe niet meer kon ontgaan: 22-15.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis 3 kampioen

Het nieuwe seizoen begon voor het 3e team van Atlantis heel goed. Architekten- en ingenieursbureau H.W. van der Laan verlengde het sponsorcontract en stak het team in prachtige nieuwe shirts. De nieuwe outfit stimuleerde het team tot goede resultaten. Zaterdag 23 september kon al het kampioenschap worden behaald, maar dan … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: