02 - Senior  sportief actief 2e week
Feest op Molenplein Aalsmeer met Fairfashion modeshow

Feest op Molenplein Aalsmeer met Fairfashion modeshow


Geplaatst op: 25 september 2017

Op zaterdagmiddag 30 september viert de Wereldwinkel in Aalsmeer haar 25 jarig bestaan met een Fair Trade middag op het Molenplein. Een djembé workshop en een fair trade modeshow (de 8 modellen zijn allemaal medewerkers in de Wereldwinkel!) en kraampjes met kennis en behendigheidsspelletjes, allemaal gratis toegankelijk en natuurlijk een koffiekraam en mogelijkheid tot aankoop van een Fair Trade kledingstuk.

Al veel langer dan 25 jaar werd er al door vrijwilligers vanuit huis koffie en rietsuiker verkocht. Een winkel stond op het verlanglijstje en die kwam er in 1992, eerst naast de Doopsgezinde kerk en nu alweer bijna 8 jaar schuin tegenover de molen naast de slager. De bewustwording van het belang van eerlijke handel is nog steeds de grondgedachte, waar meer dan 40 vrijwillige medewerkers zorgen dat de winkel de hele week open is. Daarnaast is het bekend, dat de Wereldwinkel naast de Max Havelaar koffie en thee en de chocola (19 smaken van Tony’s Chocolonely!) een “cadeauwinkel” is, waar veelkleurige artikelen uit allerlei landen gevonden worden.

Op 30 september schenkt de Wereldwinkel aan iedere Aalsmeerse septemberjarige die 25 wordt, een grote verjaarsreep. En op het Molenplein zullen bezoekers hun waardering voor de medewerkers van de winkel kunnen uiten door een schort voor een van hen te beschilderen. Zo ontvangen zij een jubileumcadeau van de inwoners van Aalsmeer.

Laatst bewerkt op: 25 september 2017 09:07

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Feest op Molenplein Aalsmeer met Fairfashion modeshow

Op zaterdagmiddag 30 september viert de Wereldwinkel in Aalsmeer haar 25 jarig bestaan met een Fair Trade middag op het Molenplein. Een djembé workshop en een fair trade modeshow (de 8 modellen zijn allemaal medewerkers in de Wereldwinkel!) en kraampjes met kennis en behendigheidsspelletjes, allemaal gratis toegankelijk en natuurlijk een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: