001 - Escaperoom aglemeen
Leren schaatsen bij IJsclub Nooit Gedacht

Leren schaatsen bij IJsclub Nooit Gedacht


Geplaatst op: 25 september 2017

Wil je meer dan krabbelen? Ga je al lekker op het ijs, maar wil je het schaatsen op noren echt goed leren? Doe dan elke zaterdagmiddag mee met jeugdschaatsen op de Jaap Edenbaan in Amsterdam. IJsclub Nooit Gedacht uit Wilnis verzorgt ook dit jaar schaatslessen voor de jeugd van 6 tot en met 12 jaar. Dit jaar is de eerste les op 14 oktober. Vervolgens wordt er tot half maart elke zaterdag van 16.55 tot 17.55 uur geschaatst.

Schaatsgroepen worden ingedeeld op basis van leeftijd en niveau en worden begeleid door enthousiaste jeugdinstructeurs. Plezier en les gaan hand in hand. Aan het einde van het seizoen ontvangt iedereen een KNSB-diploma. 

Voor aankomend seizoen zijn nog plaatsen beschikbaar, wacht niet en meld je aan! Voor meer informatie stuur een mail naar: jeugdcoordinator@ijsclubnooitgedacht.nl of bekijk de website: www.ijsclubnooitgedacht.nl 


Laatst bewerkt op: 25 september 2017 11:53

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Leren schaatsen bij IJsclub Nooit Gedacht

Wil je meer dan krabbelen? Ga je al lekker op het ijs, maar wil je het schaatsen op noren echt goed leren? Doe dan elke zaterdagmiddag mee met jeugdschaatsen op de Jaap Edenbaan in Amsterdam. IJsclub Nooit Gedacht uit Wilnis verzorgt ook dit jaar schaatslessen voor de jeugd van 6 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: