001 -Brouwer Transport
Radio Aalsmeer interviewt politie, wereldwinkel en hortensiakweekster

Radio Aalsmeer interviewt politie, wereldwinkel en hortensiakweekster


Geplaatst op: 25 september 2017

Deze week brengen de gepresenteerde programma’s op Radio Aalsmeer weer enkele interessante gasten voort. Esther Sparnaaij zet de Wereldwinkel in het zonnetje. Kim en Laurens ontvangen de hoofdagente van de politie om te praten over het groepen 8 project en ‘Door de Mangel’ interviewt Anja van der Terp.

‘Echt Esther’ viert 25 jaar Wereldwinkel

De Wereldwinkel in Aalsmeer bestaat 25 jaar. Reden voor Esther Sparnaaij om de winkel in het zonnetje te zetten. In ‘Echt Esther’ schuiven donderdag bestuurslid Herman Beijerbergen en medewerkster Karin de Veij aan om te vertellen over wat de Wereldwinkel doet en betekent. Fairtrade is een belangrijk onderdeel van het ondernemen, dus op de inhoud daarvan zal uiteraard worden ingegaan. Vragen voor Karin of Herman? Mail deze naar esther@radioaalsmeer.nl.

Politieproject groepen 8 en weerbaarheid bij ‘Let’s Go’

Vrijdag ontvangen Kim en Laurens wel een heel bijzondere gast: de politie! Hoofdagente Kim van der Weij komt alles vertellen over het EPJO-project. Hiermee gaan zij langs de groepen 8 en leren ze alles over gezag, regels, respect en keuzes. Kim is benieuwd wat het project verder ten doel heeft en waarom de politie het belangrijk vindt om erover te vertellen op scholen. Natuurlijk gaat Kim ook vragen hoe het nou is om politieagent te zijn.

Verder komt vrijdag ook Ron van Raaphorst langs in de studio. Hij is al eerder te gast geweest over te vertellen over judo. Op 30 september geeft hij een weerbaarheidstraining en daar komt hij graag meer uitleg over geven. Want, wat is weerbaarheid eigenlijk en wat heb je eraan? Je hoort het allemaal vrijdag vanaf 18:00 op Radio Aalsmeer. 

Hortensiakweker gast in Aalsmeerse talkshow

Maandag 25 september was de Aalsmeerse Anja van der Terp te gast in de wekelijkse talkshow ‘Door de Mangel’. De 182ste gast was uitgenodigd door haar zoon Erwin en hij wilde graag dat zijn moeder iets meer over de persoonlijkheidsstoornis borderline zou vertellen. Dat deed Anja ook. Zij stak niet onder stoelen of banken dat zij een ervaringsdeskundige is. Zij vertelde heel open over haar stoornis, maar ook hoe zij anderen helpt omgaan met psychische problemen. De crisiskaart speelt daarbij een belangrijke rol. Zoals elk programma op Radio Aalsmeer, is ook deze uitzending weer terug te luisteren via www.radioaalsmeer.nl.

Anja heeft natuurlijk ook weer een nieuwe gast gevonden. Ze vond het erg moeilijk maar met de hulp van presentatoren Mylène en Elbert Huijts werd Ard van Klaveren bereid gevonden komende maandag 2 oktober plaats te nemen achter de microfoon als 183ste gast. Zij wil graag van de Kudelstaartse hortensiakweker weten hoe hij zich onderscheid van andere kwekers.

Meer hierover dus aanstaande maandag vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Radio Aalsmeer interviewt politie, wereldwinkel en hortensiakweekster

Deze week brengen de gepresenteerde programma’s op Radio Aalsmeer weer enkele interessante gasten voort. Esther Sparnaaij zet de Wereldwinkel in het zonnetje. Kim en Laurens ontvangen de hoofdagente van de politie om te praten over het groepen 8 project en ‘Door de Mangel’ interviewt Anja van der Terp. ‘Echt Esther’ … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: