0001 - OrMontre week 42 live + vanaf 8 nov / 4-dec
Bezoek de nieuwe website van basisschool de Schakel

Bezoek de nieuwe website van basisschool de Schakel


Geplaatst op: 25 september 2017

Basisschool de Schakel is het nieuwe schooljaar van start gegaan met de lancering van een compleet vernieuwde website. En prachtig resultaat van een paar maanden hard werken! Vlak voor de zomervakantie werd de nieuwe website al opgeleverd. De zomermaanden zijn gebruikt om de laatste puntjes op de spreekwoordelijke i te zetten. Inmiddels draait de site op volle toeren.

De nieuwe website geeft een helder beeld van de kernwaarden van de Schakel en biedt technisch meer mogelijkheden om ouders van de juiste informatie te voorzien. Ook voor ouders die nog een schoolkeuze moeten maken is de informatie beter gestructureerd. Bovendien is er meer ruimte voor actualiteiten. Met name de nieuwe nieuws- en blogpagina geeft een mooi beeld van het reilen en zeilen op de Schakel. Uiteraard is de nieuwe website ook mobielvriendelijk.


Zelf een kijkje nemen? Bezoek www.schakelvinkeveen.nl


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bezoek de nieuwe website van basisschool de Schakel

Basisschool de Schakel is het nieuwe schooljaar van start gegaan met de lancering van een compleet vernieuwde website. En prachtig resultaat van een paar maanden hard werken! Vlak voor de zomervakantie werd de nieuwe website al opgeleverd. De zomermaanden zijn gebruikt om de laatste puntjes op de spreekwoordelijke i te … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: