001 - Escaperoom aglemeen
Aalsmeer, 25 september 2017  Drukbezocht open huis Cultuurpunt Aalsmeer

Aalsmeer, 25 september 2017 Drukbezocht open huis Cultuurpunt Aalsmeer


Geplaatst op: 25 september 2017

Afgelopen week hield Cultuurpunt Aalsmeer open huis voor de jonge cultuurliefhebbers. Op de Cultuurpunt-zolder aan de Marktstraat konden de bezoekers naar hartenlust draaien achter de DJ-set, een eigen ‘tag’ maken op het grote canvasbord, kunstjes doen met een circusdocent, zingen, trommelen op emmers en gitaar spelen. Het was een geslaagde, drukbezochte middag met veel blije gezichtjes en nieuwe aanmeldingen.

 

Gitaar, keyboard, piano, trommels, klokkenspellen: er konden allerlei muziekinstrumenten uitgeprobeerd worden. René van Aken van House of Beats, en tevens de DJ-docent van het Cultuurpunt, was aanwezig op de open middag om de kinderen kennis te laten maken met een heuse DJ-set. Vooral bij de jongens wekte dit de interesse. Daarnaast was er een circusdocent aanwezig die zowel groot als klein allerlei gave trucjes leerde, zowel acrobatisch als met jongleerdoekjes. Ook de all time favorite cursus Ontdek je talent op een instrument trok weer veel bekijks. Met de inmiddels welbekende emmers trommelden de kids er op los. Al met al was het een erg gezellige en geslaagde middag.

Nieuw cursusseizoen

Op maandag 9 oktober start het nieuwe cursusseizoen van Cultuurpunt Aalsmeer. In deze korte, oriënterende cursussen van negen weken kunnen kinderen kennismaken met de beginselen van muziek, musical, circus, graffiti en DJ. De lessen vinden plaats op diverse locaties in Aalsmeer en Kudelstaart op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag in de naschoolse tijd. Het cursusaanbod is bedoeld voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Uitgebreide informatie over de cursussen, zoals dag, tijd en locatie, is te vinden op de website van het Cultuurpunt. Ook het inschrijfformulier is daar te vinden. Schrijf je wel snel in, want vol = vol!


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Aalsmeer, 25 september 2017 Drukbezocht open huis Cultuurpunt Aalsmeer

Afgelopen week hield Cultuurpunt Aalsmeer open huis voor de jonge cultuurliefhebbers. Op de Cultuurpunt-zolder aan de Marktstraat konden de bezoekers naar hartenlust draaien achter de DJ-set, een eigen ‘tag’ maken op het grote canvasbord, kunstjes doen met een circusdocent, zingen, trommelen op emmers en gitaar spelen. Het was een geslaagde, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: