001 - Escaperoom aglemeen
Stieva Metaal Groep nieuwe hoofdsponsor van CSW

Stieva Metaal Groep nieuwe hoofdsponsor van CSW


Geplaatst op: 26 september 2017

CSW uit Wilnis en Stieva Metaal Groep zijn een nieuwe hoofdsponsorovereenkomst overeen gekomen voor de Heren 1 van CSW voor een periode van drie jaar. Het contract werd afgelopen zaterdag getekend in de bestuurskamer van CSW in bijzijn van de directeuren  Arjo Oudshoorn en  Tom van Yperen van Stieva Metaal Groep en de Penningmeester Jaap Germs van CSW.

De Stieva Metaal Groep is al jaren een trouwe sponsor van CSW en dit seizoen is daarbij geen uitzondering.

Het metaalbedrijf uit Aalsmeer is met ruim 110 medewerkers een omvangrijke organisatie, waarbij het vakmanschap het belangrijkste is. Of het nu gaat om constructies, kozijnen, plaatwerk, Roest Vast Stalen producten of Aluminium boten, voor al het metaal op maat kunt u hier terecht.

De directeuren, Arjo Oudshoorn en Tom van Yperen, zijn beide geboren in Wilnis met een groot hart voor CSW. In hun jeugd hebben zij hier ook gevoetbald en daarbij is voornamelijk de gezelligheid en de liefde voor het spelletje blijven hangen.

Sinds jaren is de Stieva Metaal Groep een trouwe sponsor van Heren 1 bij CSW en voor dit nieuwe seizoen en de komende twee seizoenen zijn ze nu hoofdsponsor geworden.

De Stieva Metaal Groep sponsort, naast de activiteiten bij CSW, nog andere (sport) activiteiten in de regio.

“Dagelijks hebben wij bij onze vestigingen in Aalsmeer en Harmelen te maken met topsport in ons vak. Om als team op hoog niveau te blijven presteren is ook hier een bepaalde mentaliteit, samenwerking, vakmanschap en doorzettingsvermogen nodig.”

“De kracht zit in het team en daarom hebben wij als sponsor een goed gevoel bij CSW.”


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Stieva Metaal Groep nieuwe hoofdsponsor van CSW

CSW uit Wilnis en Stieva Metaal Groep zijn een nieuwe hoofdsponsorovereenkomst overeen gekomen voor de Heren 1 van CSW voor een periode van drie jaar. Het contract werd afgelopen zaterdag getekend in de bestuurskamer van CSW in bijzijn van de directeuren  Arjo Oudshoorn en  Tom van Yperen van Stieva Metaal … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: