02 - Senior  sportief actief 2e week
Inloophuis ’t Anker op de woelige baren

Inloophuis ’t Anker op de woelige baren


Geplaatst op: 26 september 2017

Zaterdag 16 september kozen 16 goed ingepakte gasten van inloophuis ’t Anker uit Mijdrecht het ruime sop. In de haven van Huizen (N.H.) scheepten zij zich in op een sloep, driemaster, botter, tjalk of zeilboot. En ondanks het regenachtige weer was het een topdag!

Leven met of na kanker is soms zwaar, voor jezelf en je dierbare naasten. Stichting Vaarkracht biedt daarom de mogelijkheid om er af en toe eens helemaal uit te breken, even te ontsnappen aan ziekenhuisbezoeken, onderzoeken en stress. Even los te komen van rouw en verdriet, even nieuwe energie opdoen.  Onder het motto “Even geen kankerpatiënt” biedt Vaarkracht kosteloze vaartochten aan, geheel belangeloos aangeboden door schippers en horecaondernemingen. Uitwaaien, gedachten verzetten, lachen en genieten.

De 16 gasten van ’t Anker hebben die zaterdag genoten van alle verwennerij, de lekkere hapjes en drankjes, de verhalen van de schippers, de contacten met diverse, ook onbekende, lotgenoten. Het tegenvallende weer kon de pret niet drukken. Na een geheel verzorgde dag, inclusief een toeristische busrit door het Gooi, gingen zij voldaan weer voor anker in Mijdrecht.

Bij elke weersgesteldheid biedt inloophuis ’t Anker al ruim 13 jaar twee keer per week gelegenheid aan kankerpatiënten en hun naasten met lotgenoten samen te zijn. Onder het genot van koffie of thee praten, lachen of soms huilen. Activiteiten als schilderen, yoga, bewegen, smartlappen zingen, haken en breien, kleuren en massages bieden afleiding en rust. Zie www.inloophuishetanker.nl voor meer informatie.  Kom gerust eens aanwaaien!

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Inloophuis ’t Anker op de woelige baren

Zaterdag 16 september kozen 16 goed ingepakte gasten van inloophuis ’t Anker uit Mijdrecht het ruime sop. In de haven van Huizen (N.H.) scheepten zij zich in op een sloep, driemaster, botter, tjalk of zeilboot. En ondanks het regenachtige weer was het een topdag! Leven met of na kanker is … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: