0001 - OrMontre week 42 live + vanaf 8 nov / 4-dec

Netwerkbijeenkomst voor Startende Ondernemers op 22 februari


Geplaatst op: 29 januari 2012

Startende ondernemers in de gemeente Aalsmeer zijn van harte welkom op woensdag 22 februari 2012 bij de tweede bijeenkomst van het Startersplatform Aalsmeer. Voor deze bijeenkomst werkt de gemeente samen met Doetzaken.nl, Kamer van Koophandel en Alfa accountants en adviseurs. Wethouder Ad Verburg van Economische Zaken: ‘Starters zijn van belang voor de vitaliteit en modernisering van de Aalsmeerse economie. De gemeente wil beginnende ondernemers daarom ook ondersteunen. Zo kunnen zij via de site van de gemeente bij bedrijvenloket een afspraak maken met een medewerker van het bedrijvenloket. Ik roep startende ondernemers op om op 22 februari langs te komen. Zeker in een beginperiode van een bedrijf is het van belang dat ondernemers met elkaar in verbinding komen en elkaar weten te vinden en inspireren. Het Startersplatform is opgericht om juist dit te faciliteren.'

Na 1 januari 2009 een bedrijf gestart in de gemeente Aalsmeer? En wilt u uw kennis verbreden, uw netwerk vergroten en uw collega startende ondernemers uit Aalsmeer ontmoeten? Kom dan naar de bijeenkomst van het Startersplatform Aalsmeer. Het Startersplatform Aalsmeer zal gehouden worden bij Alfa accountants en adviseurs. Het adres is Witteweg 3 in Aalsmeer.

Programma
De tweede gratis bijeenkomst van het Startersplatform Aalsmeer op woensdag 22 februari 2012 staat in het teken van het netwerken. Op het programma staan onder andere een introductie door Wethouder Ad Verburg van Economische Zaken van gemeente Aalsmeer en een workshop over Netwerken die u door de Kamer van Koophandel wordt aangeboden. Uiteraard sluiten we af met een netwerkborrel.

Netwerken voor starters
Netwerken geeft u meer kans van slagen, zeker als startende ondernemer. Maar hoe gaat het in zijn werk? Hoe bouwt u een netwerk op? En welke vorm van netwerken past bij u? Maak kennis met de principes van succesvol netwerken. U krijgt tijdens de workshop informatie over wat netwerken is en hoe het werkt; de voordelen van netwerken; tips om uw netwerk te organiseren en een praktijkcursus netwerken met de andere deelnemers. Waarom u dit niet mag missen? Door te netwerken haalt u nieuwe opdrachten binnen. U brengt netwerken meteen in de praktijk. Uw bedrijf heeft meer kans van slagen als u ‘netwerkt'.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via www.doetzaken.nl/startersplatformaalsmeer. Voor meer informatie kunt u ook hier terecht of bel ons op 0297-363140.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Netwerkbijeenkomst voor Startende Ondernemers op 22 februari

Startende ondernemers in de gemeente Aalsmeer zijn van harte welkom op woensdag 22 februari 2012 bij de tweede bijeenkomst van het Startersplatform Aalsmeer. Voor deze bijeenkomst werkt de gemeente samen met Doetzaken.nl, Kamer van Koophandel en Alfa accountants en adviseurs. Wethouder Ad Verburg van Economische Zaken: ‘Starters zijn van belang … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: