02 - Senior  sportief actief 2e week

Burgerinitiatief Het Sporthuis Abcoude aangenomen met een enorme meerderheid


Geplaatst op: 29 september 2017

Burgerinitiatief Het Sporthuis Abcoude aangenomen met een enorme meerderheid

Goed nieuws! De raad heeft gisteren positief besloten over het Burgerinitiatief Het Sporthuis Abcoude. Maar liefst 26 van de 27 raadsleden stemden voor. Het besluit werd met een enorm luid applaus ontvangen door alle mensen op de overvolle publieke tribune. 

Eind 2015 besloot de Stichting Zwembad Abcoude het initiatief over te nemen van de gemeente De Ronde Venen om het zwembad te vervangen. Hierbij is intensief samengewerkt met de Stichting Abcoude Sport, omdat ook de Kees Bonzaal aan vervanging toe was. Twee jaar later is Het Sporthuis Abcoude als volwaardig, breed gedragen gemeentebesluit een feit en kan met de realisatie van Het Sporthuis Abcoude begonnen worden. De nieuwe accommodatie krijgt een 6-baans zwembad, twee gymzalen die samen groot genoeg zijn om alle binnensporten en schoolgym te faciliteren én een recreatieruimte voor bijvoorbeeld ouderen om te kaarten en te biljarten en om cursusprojecten ruimte te bieden.

De stichtingen zijn enorm blij met het vertrouwen dat ze hebben gekregen van de raad. De sportieve en maatschappelijke waarde van Het Sporthuis voor Abcoude is groot en zij bedanken dan ook alle mensen die hen in dit traject hebben gesteund.

Naar verwachting is Het Sporthuis Abcoude eind 2019 gereed.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Burgerinitiatief Het Sporthuis Abcoude aangenomen met een enorme meerderheid

Burgerinitiatief Het Sporthuis Abcoude aangenomen met een enorme meerderheid Goed nieuws! De raad heeft gisteren positief besloten over het Burgerinitiatief Het Sporthuis Abcoude. Maar liefst 26 van de 27 raadsleden stemden voor. Het besluit werd met een enorm luid applaus ontvangen door alle mensen op de overvolle publieke tribune.  Eind 2015 besloot … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: