001 -Brouwer Transport

Eerste wedstrijd voor LRPC De Ronde Venen


Geplaatst op: 30 januari 2012

De eerste wedstrijd van 2012, georganiseerd door LR en PC de Ronde Venen is alweer achter de rug. Op zondag 29 januari werd de wedstrijd verreden op Lucky Stable in Mijdrecht. Op deze ijzig koude zondag gingen we van start met de Z- ruiters. Beide proeven werden gewonnen door Marijke van Soest en haar paard Ramon met 200 en 208 punten. Er kwam één Z pony aan de start, Yoeki Bos verzamelde met haar proeven 201 en 207 punten.

Nadat de bak verkleind is van 20 x 60 m naar 20 x 40 m konden we van start gaan met de M1 paarden en pony's. In de M1 paarden was in beide proeven Moniek Nieuwendijk met haar paard Joey de sterkste, zij reden 186 en 179 punten bij elkaar. Bij de pony's in deze klasse is eerste proef gewonnen door Emma Vork en de tweede proef is gewonnen door Tess Verweij. Na de jury wissel ging de wedstrijd verder met L1/L2 paarden, hierbij werd de eerste proef gewonnen door Mona van der Meer Mohr met Wilson en in de tweede proef ging de winst naar Anita de Haan- Groenveld met Hubinstein. In de B/L1 pony's werden beide proeven gewonnen door Demi de Koning met Avanti met een punten aantal van 189 en 188 . Voor laatste groep ruiters, de B ruiters, vond er opnieuw een jury wissel plaats. Bij de B paarden werden beide proeven gewonnen door Annika Steenstra met haar Friese hengst Kasper. Zij reden maar liefst 197 en 196 punten bij elkaar. Door deze prachtige hoge score won zij de dag prijs, een mooie gesponsorde deken van de ABN- AMBRO bank. We kunnen terug kijken op een koude, maar zeker zeer geslaagde wedstrijddag.
De sponsoren van deze dag waren Horsemopolitan en de ABN- AMBRO bank.

Onze volgende wedstrijd vind plaats op 22 april 2012. inschrijven via www.lrpcderondevenen.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Eerste wedstrijd voor LRPC De Ronde Venen

De eerste wedstrijd van 2012, georganiseerd door LR en PC de Ronde Venen is alweer achter de rug. Op zondag 29 januari werd de wedstrijd verreden op Lucky Stable in Mijdrecht. Op deze ijzig koude zondag gingen we van start met de Z- ruiters. Beide proeven werden gewonnen door Marijke … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: