Atlantis A1 boekt de eerste overtuigende overwinning van het seizoen

Geplaatst op: 2 oktober 2017

Het werd al snel duidelijk dat Atlantis A1 de bovenliggende ploeg was in de wedstrijd. Een dominantie waar een Kim Jong-un U tegen zegt. Atlantis wist het echter niet om te zetten in doelpunten. Er werd wel gescoord, maar de thuisploeg kwam in de eerste helft niet verder dan 7 doelpunten. Hier deed Atlantis zich te kort mee. Aan de andere kant liet Atlantis wel haar verdedigende kwaliteiten zien. De ploeg uit Leiden kwam niet verder dan 1 doelpunt in de eerste helft.

In de rust werd de ploeg uit Mijdrecht toegesproken om het tempo in de aanval te versnellen en de duimschroeven in de verdediging aan te draaien.

In de tweede helft werd gelukkig meer gescoord. Het tempo ging omhoog en de kansen werden afgerond. Dit is het spel wat de supporters langs de kant wilde zien. Ondertussen zaten de reserves te trappelen om in te vallen. Zij wilde zich graag ook van hun beste kant laten. Hun geduld werd beloond en alle vier de reservespelers werden ingezet. Twee van de vier invallers wisten bovendien te scoren. Dat is natuurlijk erg mooi om te zien. Uiteindelijk wist de ploeg uit Mijdrecht met 17-4 te winnen en werd de ploeg uit Leiden uit hun lijden verlost na het laatste fluitsignaal.

Volgende week moet Atlantis uit tegen Rapid A1 uit Haarlem. Aan Atlantis de taak om de maand oktober goed te beginnen en de zegereeks voort te zetten.

Het is zaterdag 30 september. De dag waarmee de maand september werd afgesloten. Het was een maand waar de regenrecords en warmterecords werden verbroken. Aan Atlantis A1 de taak om het doelpuntenrecord te verbreken. Dit kon de door Van Walraven gesponsorde ploeg waarmaken tegen KZ Danaïden A2 uit leiden. Het … Lees meer »